torstai 31. lokakuuta 2013

Torstain Toivo

Huomentapäivää!

Tänään nostan kolme korttia. Tunnen voimakasta ristiriitaa lähes kaikessa ja oireilen tästä myös fyysisesti, ikävä kyllä.

Lähimenneisyys: MIEKKOJEN PRINSESSA


 -avoin keskustelu, mullistavat muutokset, ristiriitojen kohtaaminen luovalla tavalla- pilvistä selkeyteen- mielialojen hallinta- kapina-

"Ajatuksesi ja näkemyksesi saattavat ajoittain tuhota "pyhiä alttareita". Älä anna itsesi hautautua ilmassa lentäviin jätöksiin. Älä anna mielialojesi saada valtaa itsestäsi. Ole uskollinen todellisille ihanteillesi."

" Olen valmis ottamaan riskejä."
"Kapinani on positiivista, rakentavaa ja luovaa."

Olen nostanut tämän kortin viime viikkoina useasti. Ehkä minä olen tällä hetkellä Miekkojen Prinsessa sortuvien tornien keskellä...Tämä kortti viittaa kuitenkin menneisyyteen.

Tämä hetki: VAUNUT
 
No tämä on kyllä harvinainen kortti. Taitaa olla toinen kerta, kun nostan sen tähän blogiini.

-uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio, hengellinen tie-

Kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai jonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinoloissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kehitys on suotuisaa.

Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi. Etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.

Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.



Lähitulevaisuus: Miekkojen Kuningatar

Nostin tämän kortin viimeksi 10 päivää sitten. Lienee silläkin jokin tarkoitus...

   
"Kuningatar on usein vanhempi naishenkilö (30+ tai hyvin kypsä nuori nainen) joka on saanut jo paljon aikaan. Kypsyys ja pätevyys ovat esillä."

Selkeydellä, avoimuudella ja aitoudella raivaat ne esteet, jotka tähän asti ovat estäneet sinua saavuttamasta aitoa täyttymystä.

 ”Tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)