sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Pyhäpäivän teesit, curiositya ja muuta

Hyvää aamupäivää teille kaikille!

Heräsin tänään jo monen monta tuntia sitten, sillä olen taas kärsinyt kroonisesta päänsärystä. Ehdin jo kiertelemään kirpputorejakin ja nyt sitten laitan päivän kortit tänne esiin.

Ensimmäiseksi nostin kissataroteista, molemmista, numeron kaksi. Kaksi vahvistaa parisuhdetta sanoo feng shui.

Lanttien Kaksi:




Äärettömyyden symbolia pyörittää kissa varsin mainio hattu päässään. Takana siintää meri ja laivat. Shakkilautakin näkyy kuvassa. Lanttien kaksi lienee muutoksen kortti, riskejä on otettava ja ehkä otettukin jo...? Tulee vähän uhkapelurinkin tunne, kun tätä korttia katsoo...

"maintaining balance"

Maljojen Kaksi:


On aika nostaa malja! Herra ja Rouva kilistelevät maljojaan kultaisten krumeluurien keskellä ja ovatpa vielä eri rotuisia. Rouva on tutun näköinen korvatupsuineen. Se on vain...vain rakkaus! Niin syvä sanoma numerolla KAKSI nyt on...varsinkin Maljojen korteissa. <3

"A Strong mutual attraction
the beginning of a relationship
a close partnership
becoming friends again after quarrel
a partnership, betrothal, or possibly, a marriage"


Viimeiseksi Yksisarvisen viesti.

CURIOSITY:




Curiosity – Uteliaisuus


"Aloita projekti, joka liittyy johonkin, josta olet kiinnostunut. Olet luonnostaan kiinnostunut asioista, jotka liittyvät elämäntehtävääsi maapallolla.  Tarkkaile ajatuksiasi ja tekemisiäsi, ja saat paremman kuvan siitä, mistä olet kiinnostunut. Tarkkaile sinua innostavia aiheita, vapaa-aikaasi ja sitä, mikä kiinnittää huomiosi muissa ihmisissä. Tämä kortti pyytää sinua tutustumaan mielenkiinnon kohteisiisi ja oppimaan sinua kiinnostavasta asiasta lisää. Toisin sanoen, käytä uteliaisuuttasi voimana, joka ajaa sinua kohti parempaa itsetuntemusta."


4 kommenttia:

  1. Kaikkien korttien yhdistelmästä tuleekin hyvä viesti. Yksisarviskortin viesti on kyllä mielenkiintoisin. Sellaiset kortit haluaisin itsekin, mutta aloitan nyt suomenkielisistä, että tulee vivahteetkin mukaan.
    En malttaisi odottaa postia...mutta joku päivä ne tulevat...

    VastaaPoista
  2. Enkä minä malta odottaa että saat ne :-) Se on ihanan mielenkiintoinen polku alkaa niitä tutkiskelemaan...Olisi mukavaa myös vähän vaihtaa ajatuksia korteista, kunhan saat ne :-)
    Yksisarviset tuovat pelkkää iloa elämään...Aina löytyy jotai positiivista ja ilon aihetta....Kortit ovat kiehtovat, ja kauniit kuvat.

    VastaaPoista
  3. Minäkin haluan mukaan tutustumaan tähän mielenkiintoiseen maailmaan.
    Ehkä arvaatkin kuka nimimerkin takana on, mutta eihän kerrota enempää. Haluan vain pitää tämän ihan erillisenä polkuna.

    VastaaPoista
  4. Ehkä arvaan, ehkä en ;-) Tervetuloa :-D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)