perjantai 19. joulukuuta 2014

Kolmen kortin pöytä

Huomenta!

Tänään, viikonlopun kynnyksellä on aika katsoa kolmen kortin pöytä.

Lähimenneisyydessä vaikuttaa: LANTIT 4. VOIMA

  

"Lopettakaa kilpailu. Älä yritä painostaa kumppaniasi määräilemällä, valittamalla joka asiasta tai leikkimällä avutonta. Kortti korostaa elämän aineellista puolta. Kortin merkitys riippuu kortin nostavan henkilön taustasta. Kortti voi olla kehotus vahvistaa omaa luonnetta ja eheyttä. Tai se voi haastaa myöntämään elämää hallitsevien sääntöjen ja periaatteiden olemassaolon, mikä estää sydämen äänen kuuntelemisen."

Rakenteet ovat elämällesi ja eteenpäin pääsyllesi välttämättömiä ja tukevat sinua pyrkimyksissäsi. Ne eivät kuitenkaan saa estää vapauttasi ja joustavuuttasi.
Tarjoan voimani rakkauden palvelukseen.
*** 

Tämä hetki: NARRI
 

"Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen. Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen."

 "Narri kehottaa sinua antautumaan rakkauden vietäväksi. Kokeile jotain epätavallista ja hyppää rohkeasti tuntemattomaan. Se tuo mukanaan epävarmuuden mutta myös vapauden. Suhteenne on aito ja arvokas vasta, kun pystytte olemaan avoimia ja sanomaan toisillenne asioita, joiden vaikutusta että osaa ennakoida. Avoimuus tarkoittaa että voit kertoa Hänelle kaiken, mitä sisälläsi on - sanallisesti tai sanattomasti. Narrin ilmentämä vapaus tarkoittaa, että unohdat muilta omaksutut käsitykset, normit ja velvollisuudet. Seuraa sydämesi ääntä."
Jos rohkenet antautua elämään todella täyttä elämää, sinulle voi tapahtua mitä hämmästyttävimpiä asioita.
Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minut kuljettaakin.

***
Lähitulevaisuus: SAUVAT 6. VOITTO
 
-voitto- menestys- selkeys- läpimurto- energioiden yhdistäminen-

"Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa, missä tahdomme."

Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestyneet tarkoituksenmukaiseseti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleen syntymää kuvaavat feeniks- linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekin palaavat jälleen. Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.
***

Mukavaa viikonloppua Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)