keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Herkku

Kyllä nyt on herkkua mennä omaan sänkyyn <3 Joku teistä ehkä muistaa, miten harmittelin rakasta sänkyäni, joka ei pysy koossa...sälepohjan säikeet pongahtelivat itsekseen lattialle ja tunsin nukkuvani munakupissa? Tukijalat vääntyneinä ja patjat lommollaan. Se oli ihan järkyttävää! Lieneekö syy liiallisten herkkujen syönnin?

Mutta liian pitkään kärsin. Nimittäin ratkaisu kaikkeen löytyi Ikeasta! KYLLÄ! Jostain vain keksin, että ostanpa tuolta irralliset sälepohjat meille. Tietenkin Maljojen Ritari pisti viimeiseen asti vastaan, sillä hänen mielestään olisimme kyllä saaneet korjattua koko sängyn. Niinpä niin. Emme saaneet sitä tehtyä tähän päivään saakka! Joten laitoin tuulemaan ja hain meille kaksi 90 cm x 200 cm pitkää sälepohjaa. En ostanut sitä halvinta, vaan keskimmäisen ja se löytyy täältä: sälepohja

Kyllä nyt kelpaa. Sänky on todella tukeva ja mukava nukkua. Patjan korkeus kylläkin nousi muutamalla sentillä, joten ne ovat nyt tavallaan kehikon ulkopuolella. Pysyvät ihan hyvin paikoillaan, sillä pelkäsin että liukuvat taas erilleen. Familonin patjakangas on karheaa, joten uskon että iso petari liimaa patjat mukavasti yhteen.

Mitä tästä opimme? Joskus pitkämielisyys on pahasta! Olisi nimittäin ollut yksi murhe vähemmän, jos olisin jo vuosia keksinyt tämän irrallisen sälepohjan.


2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)