perjantai 26. joulukuuta 2014

Tapanin päivän viestejä!

Huomenta!

Tänään Tapaninpäivänä on onni katsoa mitä Yksisarvisilla on kerrottavaa :-) Nostan kerrankin kolme korttia tuttuun tapaan.

Lähimenneisyydessä vaikuttaa:  

Finish What You’ve Started – Tee loppuun se, minkä olet aloittanut

 


"Olet aloittanut jotain tärkeää, ja nyt on aika tehdä se loppuun. Aloittaessasi jonkin projektin tunnet itsesi innostuneeksi, koska se on jotain uutta ja erilaista. Tämä innostus antaa sinulle paljon energiaa ja haluat siksi panostaa siihen paljon aikaa.  Innostuksen laantuessa mielenkiintokin laantuu ja projekti saattaa jäädä kesken.
Kun sinulla on useita keskeneräisiä projekteja mielesi on pirstoutunut. Tämä kortti kehottaa sinua tekemään loppuun sen, minkä olet joskus aloittanut, tiedät kyllä minkä. Loppuunsaattaminen saa olosi tuntumaan paremmalta, ja se auttaa sinua saavuttamaan laajempia päämääriäsi."

Mitähän tämä tarkoittaa? Ensimmäiseksi tulee mieleen erä käsitöitä, joita jo eilen illalla ajattelin, mutta en saanut tehdyksi. Toisaalta tämä voi olla jotain henkisiä asioita, joita en ole vielä käsitellyt loppuun. Jotain pitäisi nyt kuitenkin saattaa päätökseen. Mitä se voisi olla?
***

Tätä hetkeä edustaa:  Practice – Harjoittele 



Paras tapa oppia olemaan hyvä jossakin, on harjoitella, harjoitella ja harjoitella, kunnes onnistut. Harjoitellessasi joinain päivinä tunnet itsesi vahvemmaksi kuin toisina ja huomaat, että taitosi paranevat mitä enemmän niitä käytät. Muista siis olla kärsivällinen. Tulet myös nauttimaan itsestäsi enemmän kehittyessäsi ja oppiessasi uusia taitoja.

Tässä minulle ei kyllä tule mieleen kuin henkiset taidot. Olkoonkin Mindfulnesia tai jotain muuta, niin tiedän että eräissä ajatuksissa minun pitänee vain harjoitella. Harjoitella, harjoitella ja harjoitella, eikä se ole helppoa.

***

ja lähitulevaisuuteen vaikuttaa: Imagine – Kuvittele 


Mitä näkisit, ajattelisit ja kuulisit, jos toiveesi toteutuisivat? Kun kuvittelet toiveesi toteutuvan, autat samalla toiveen toteutumisessa. Tämä kortti kehottaa sinua kuvittelemaan toteen sen, mitä todella haluat. Tämä on ihmisen mielikuvituksen voimaa, jota myös uskoksi kutsutaan. Usko, että toiveesi voivat vielä toteutua!

Tämä on taas sitä vetovoiman lakia! Mielenkiintoista! Mistä unelmoit? Mitä toivot? Voitko toiveesi saavuttaa?

 ***

Ylimääräisenä teemakorttina toimii Simplicity – Yksinkertaisuus 



Panosta energiaasi perusasioihin ja unohda liiallisuus. Asioista on viime aikoina tullut sinulle liian monimutkaisia, joten nyt olisi aika vetäytyä ja keskittyä olennaiseen. Selvitä itsellesi, mitä sinä todella haluat. Sinun tulisi myös puhdistaa jokin elämänalueesi – huone, kaapit tai sotkuinen suhde. Puhdistaessasi tilaa ympäriltäsi mielesi puhdistautuu ja energiasi lisääntyy. Keskittymällä yksinkertaisiin perusasioihin monimutkaisemmat asiat hoituvat itsestään.

Tämä on kyllä totta. Joskus elämässä käy niin, että yksinkertaiset asiatkin muuttuvat monimutkaisiksi. Se voi olla suhtautumista erilaisiin asioihin tai vaikka ihan käytännön juttukin. Olen joskus kärsinyt jonkin asteisesta masennuksesta ja muistan että silloin ihan suihkuunkin meno saattaa olla todella haasteellista. Huh huh, se on kamalaa sellainen se.

***

Leppoista joulun jatkoa Sinulle!

1 kommentti:

  1. Hienot viestit! Minä näin ennen joulua unta valkoisesta kauniista yksisarvisesta joka juoksi järveen innoissaan. Tuli mieleeni, että se oli varmaan puhdistava ja voimauttava uni, koska siinä oli myös se vesielementti. Hyvää joulun jatkoa myös sulle!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)