sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Pyhäpyhäpyhä

Huomenta!

Tänään katsomme kolme Bohemian Cat`s korttia. Mitä ne lupaavatkaan lähitulevaisuudelle, ja mitä ne näkevätkään tässä hetkessä oleelliseksi?

Lähimenneisyydessä vaikuttaa AURINKO


"- Clarity and mental openness
- insight and enlightenment
- magnificence and richness
- stepping out with confidence
- sheer vitality"
 
Joulu on saattanut sujua kovin aurinkoisissa merkeissä. Olet saanut paljon aikaiseksi, ehkä olet levännyt ja nyt olet täynnä positiivista energiaa. Akut ovat latautuneet. Sinulla on ollut aikaa ratsastaa vaikka puuhevosella, jouluna kuuluu tehdä asioita, joita ei muuten välttämättä ehtisi. Tämä kortti valaisee koko pöydän. 
***

Tämä hetki: MIEKKOJEN HOVIPOIKA
 
 
"Someone who is learning something about ideas, systems or communication."
 
 Tässä olemme oppimassa jotain uutta. Ehkä sinä itse opit itsestäsi nyt jotain uutta, kun ollut aikaa levätä miettiä asioita. Parhaat ideat ja ajatukset tulevat esille silloin, kun niille on tilaa. Minulle käy näin usein luovuudenkin kanssa. Kun on aikaa, luovuus ikäänkuin tupsahtaa käteeni. Joku opettaa sinulle nyt jotakin!

***
 
Lähitulevaisuus: SAUVOJEN HOVIPOIKA
 
  
-Keen to get going- 
news or messages that will lead to action
- enthusiasm about a new project or endeavour
- taking an innovative approach-
 
Jotain uutta on tulossa elämääsi? Aika somaa, että tässä on kaksi hovipoikaa peräkkäin, samassa pöydässä. Tämä kaikki liittyy nähdäkseni toimintaan, oppimiseen ja uuden aloittamiseen. Uusi vuosihan kolkuttaa jo ovella. Oikein toimeliaalta, aikaansaavalta ja energiseltä näyttää tämä sunnuntai. Nauttikaamme siitä!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)