torstai 4. joulukuuta 2014

Tunturi

Oletteko koskaan huiputtanut tunturia? Minä olen noin 20 vuotta sitten ja oli ihan mieletön kokemus! Olimme kesävaelluksella Lapissa ja kiipesimme siellä erään tunturin laelle. Vähän tämän jälkeen alkoi vimmattu tuuli ja tuli ukkosmysrky! Pidimme vain lakeistamme kiinni, ettei tuuli vienyt mennessään. Olimme kivalla tyttöporukalla siellä, partiopiireissä.

Se oli sitä aikaa elämässäni, kun tyttöporukalla vielä tehtiin pieniä reissuja ja leirejä. Voi että se oli mukavaa. Ne joilla vielä tämmöisiä kokoontuvia naisryhmiä on, olkaatten onnellisia!

Serkkuni muutti Lappiin ensin opiskelemaan, sitten hän löysi sieltä miehen ja lopulta perusti sinne perheen. He ovat nyt pohjoisen kansaa! Lapissa kuulemma on tavallista, että jos miestä alkaa ahistaa, hän menee tuntureille ja on siellä ennalta määräämättömän ajan ja kun hän tulee takaisin, ei ahista enää. Lappilaiset taitavat olla sellaisia rentoja ihmisiä, jotka eivät pidä yllä tätä eteläsuomalaisten kiirettä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hienolta kokemukselta. Olen joskus ollut vaellusreissulla tunturissa ja se oli upeaa... siitä jäi ihana muisto.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)