maanantai 23. helmikuuta 2015

Alkuviikon aatokset

Huomenta!

Katsotaanpas mihin asioihin kannattaa nyt alkuviikolla kiinnittää huomiota.

Lähimenneisyys: TAITO

 

- vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima-

Tämä kortti merkitsee haastetta katsoa sisäänpäin. Vastakohtien yhdistämisen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.

 "Nauti kaikin tavoin itsestäsi, energiastasi ja taidoistasi ja anna niiden ilmetä luovuutena. Sinun ei tarvitse enää taistella eikä tuntea tuskaa."

Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttaville voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.
***

Tämä hetki: LANTIT 7. EPÄONNISTUMINEN

 

-rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luhistumisen pelko-

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Tämä kortti antaa sinulle vihjeen, joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi. Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irtipäästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa.

Synkät ja pelontäyteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua.

Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

 Nykyinen suuntasi saattaa johtaa epäonnistumiseen! Tutki, miten sinun olisi kenties muutettava ajattelu- ja toimintatapojasi.

***  

Lähitulevaisuus: KUU

 

-viimeinen koetus, virhevalinnat, harhakuvat, karmasta vapautuminen, vuorovaikutus tai taistelu alitajunnan kanssa;portti uusille tietoisuuden tasoille-

Olet kuullut Tuntemattoman kutsun. Olet astumassa johonkin uuteen kokemukseen. Kiinnitä nyt huomiota sydämesi ääneen ja tutkiskele huolellisesti ja rauhassa niitä avun ja opastuksen tarjouksia, joita sinulle saatetaan tehdä.

Pimeintä on juuri aina ennen auringonnousua.

"Jos päästät irti peloistasi ja harhakuvitelmistasi, jokainen askeleesi tuntemattomaan voi merkitä uusia arvaamattomia mahdollisuuksia" 

***

Mielenkiintoinen pöytä. Lanttien seiskan paikan ymmärrän ainakin ihan heti ja se sopii jotenkin tähän tilanteeseen. Noita muita pitänee vielä mutustella, varsinkin tuota KUU- kortin merkitystä. Jännittävää! Ihanaa viikon alkua Sinulle!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)