sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Pyhäpäivän Pakanuus

Huomenta!

Tänään katsomme Pyhäpäivän kunniaksi Pagan Catsien tarotit. Pöytä on todella aurinkoinen, feminiininen ja kaikin tavoin positiivinen. Katsotaanpa:

Lähimenneisyydessä  MIEKKOJEN KUNINGATAR

 

" Someone who cares for and helps others as they explore ideas, systems, or communication."

Sinisävyinen, tuulinen kortti. Kaunis harmaa kissa makailee viltillä viettämässä kesäpäivää ja perhoset lentelevät ja pieni pöllön poikanen istuu viltin vieressä. Ihana herkkä kuva! On tilaa hengittää, kortista huokuu rauha.
***

Tätä hetkeä edustaa AURINKO

Todella hauska huomata, että tämä ns. tunnuskorttini ei ole vielä kertaakaan esiintynyt pöydissäni täällä. Kortti on täynnä positiivista, luovaa energiaa. Aurinko paistaa siniseltä taivaalta, auringollakin on kissan naama. Auringonkukat kukkivat kauniisti ja punainen kissa makaa korituolissa nauttien päivän rauhasta. Korituolin pehmuste on kuninkaallisen punainen.

"A happy time filled with certainty and clarity that brings great joy. An unfettered feeling of optimism. Happily existing in the present moment."
***


Lähitulevaisuudessa on LANTTIEN KUNINGATAR


Auringonkukat ovat vaihtuneet punaisiksi ruusuiksi. Punainen on rakkauden väri. Kissa makailee nurmikolla ruusujen keskellä. Kissan vieressä on taikapallo ja vieressä on pieni pupu. Edustalla näkyy myös valkoisia ruusuja. Runsautta ja vaurautta!

"Someone who cares for and helps others understand the physical world, resources, or finances"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)