maanantai 12. lokakuuta 2015

7 kortin kuvio

Huomenta!

Tämä postaus kolahtaa varmasti myös kosmiseen yksinäisyyteen, sillä minulla on ollut elämäni kamalin viikonloppu takana. Saattaa olla ja on hyvin todennäköistä että jatkan tästä elämääni yksin. On tuntunut jo pitkään siltä, että Maljojen Ritaria kiinnostavat eri asiat kuin minua. No eihän se vielä mitään, mutta se vaikuttaa arkeen sillä tavoin että kosminen yksinäisyyteni korostuu ja olen mahdottoman ahdistunut. Olen ollutkin perjantaista alkaen YKSIN. Yksin, yksin, yksin, mitä olen ollut melkein koko elämäni. Siltä ainakin tuntuu. Olen laamantunut ja juon aamukahvini mustana. En ole jaksanut käydä kaupassa ja nyt ennen töitä minun pitäisi mennä suihkuun. Sekin on ponnistus, sillä olen hyvin väsynyt, pettynyt ja surullinen.

Otan tähän perinteisen 7 kortin kuvion, sillä se on minulle tutuin ongelman ratkaisussa.

Menneisyys: MIEKAT 3. SURU-huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa esiintyvä jännite-
Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Vain siten menetetty tasapaino voidaan saada takaisin.

Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä tai kohdata?

Irtaudu ahdasmielisyydestä, niin pelkosi ja surusi kaikkoavat. Ole avoin ja haavoittuvainen, uskalla rakastaa ja tulla rakastetuksi. Hyväksy elämä sellaisena kuin se on. Joskus se on iloa, joskus surua ja kipua ja joskus olet vain ilman mitään tunteita. Älä anna pelkojesi olla esteenä täysipainoisille ihmissuhteille. Tämä kortti on haaste sinulle ja sisäiselle kasvullesi. Muista että suurikin tuska muuttuu lopulta iloksi ja rakkaudeksi. 
Kenenkään ei ole mahdollista olla joka hetki onnellinen. Nyt kokemasi vaikeudet johdattavat sinua lopulta oikeaan suuntaan, kun et takerru niihin. Älä usko kaikkea mitä mielesi sanoo!

Oletko valmis näkemään vaivaa sen eteen, että mielesi ei hallitse sinua liikaa?

No pitää kyllä sanoa että osui ja upposi. Kyllä tarotit osasivat heti kertoa, mistä olen tähän tilanteeseen tullut. Viisaita sanoja, etten sanoisi...

*** 

Nykyisyys: MIEKKOJEN ÄSSÄ

 

"älyllinen selkeys,omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalainen innoitus."

Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi tai muita säästelemättä.
Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?   

"Luotan omiin selkeisiin havaintoihini." 

***

 Tulevaisuus: MIEKKOJEN KUNINGATAR

"Kuningatar on usein vanhempi naishenkilö (30+ tai hyvin kypsä nuori nainen) joka on saanut jo paljon aikaan. Kypsyys ja pätevyys ovat esillä."
 
Selkeydellä, avoimuudella ja aitoudella raivaat ne esteet, jotka tähän asti ovat estäneet sinua saavuttamasta aitoa täyttymystä.

 ”Tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton.”
  Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa, huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.

Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäymismalleista. Tämä saattaa tuoda tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmin piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?

Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.
***
 
Mitä tehdä?: NARRI

"Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen. Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen."

 "Narri kehottaa sinua antautumaan rakkauden vietäväksi. Kokeile jotain epätavallista ja hyppää rohkeasti tuntemattomaan. Se tuo mukanaan epävarmuuden mutta myös vapauden. Suhteenne on aito ja arvokas vasta, kun pystytte olemaan avoimia ja sanomaan toisillenne asioita, joiden vaikutusta että osaa ennakoida. Avoimuus tarkoittaa että voit kertoa Hänelle kaiken, mitä sisälläsi on - sanallisesti tai sanattomasti. Narrin ilmentämä vapaus tarkoittaa, että unohdat muilta omaksutut käsitykset, normit ja velvollisuudet. Seuraa sydämesi ääntä."

  Jos rohkenet antautua elämään todella täyttä elämää, sinulle voi tapahtua mitä hämmästyttävimpiä asioita.

  Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minut kuljettaakin. 

*** 

Ulkopuolinen auttava/ häiritsevä energia: MIEKKOJEN PRINSSI 

-ilman ilmaelementti; intuitio; luova ajattelu; kaikkien esteiden läpi tunkeutuminen; rajoittuneista ajatuksista ja esikuvista vapautuminen; selkeä havaintokyky-

 "Vapauta itsesi kaikesta, mikä rajoittaa mieltäsi ja henkisyyttäsi. Mutta varmista, että ilmaiset ideasi ja suunnitelmasi niin, että muut ihmiset ymmärtävät ne. Hyväksy nöyrästi heidän mielipiteensä. Ajattelutapasi saattaa olla paljon aikaansa edellä. Voit nyt sopeuttaa näkemyksesi sellaiseksi, että se voidaan toteuttaa käytännössä jo nyt uhraamatta silti mitään" 

"Luovat mahdollisuuteni ovat rajattomat."

***

Suurimmat toiveet ja pelot: SAUVAT 9. LUJUUS


-tietoisten ja alitajuisten energioiden yhdistymisestä syntyvä lujuus, eheys-

Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään omia kykyjäsi.

Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi osa-alueilla tämä ilmenee?

Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.

Tiedän yhä selvemmin, kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.
***
Tulos tai seuraus: INTOHIMO


-leijona- intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen-

 " Sisäistä voimaa. Kärsivällisyydellä ja henkisellä voimalla peitotaan haasteet. Mielenvoimaa. Hallitse halusi ja saat uutta voimaa tilanteen kautta. Kortti opettaa luottamaan sisäiseen voimaan sillä fyysinen voima ei auta tilanteessa johon tämä kortti nousee. Pysy siis vahvana ja luota omiin kykyihisi. Älä turhaan kiirehdi, sillä myös kärsivällisyys on sisäistä voimaa jota tarvitaan."

Luota voimaasi ja elämänhaluusi. Tästä sisäisestä lähteestä saa alkunsa kaikki se, minkä voit maallisessa elämässä kokea menestyksenä ja täyttymyksenä. 

Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surun, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.

Nautin elämästä täysin siemauksin. 
***
Mielenkiintoinen pöytä. Miekkojen 3. johdatti hienosti surun ja pettymysten kautta eteenpäin. Yleensäkin minua kummastuttaa tuo Miekkojen runsaus tässä pöydässä...Nyt taitaa olla Miekkojen aika. Miekkojen Kuningatar- kortti opasti ihanasti naiselliseen älykkyyteen, ja muistutti, ettei aina kannata olla niin tunteiden vietävissä. Tunteita tulee ja menee, mutta silti voi olla aika cool ja suhtautua kypsemmin asioihin.
Mitä tehdä- Narri- kortti aiheutti vähän ristiriitaisia tunteita. Ennen tuota korttia sain viestin, että ehkä minun kannattaisi yrittää vielä jatkaa Maljojen Ritarin kanssa tai ainakin tehdä asiat siten, että keskustelisimme pitkään kaikesta. Narri kortti taas jotenkin kehottaa lapsen omaisesti jättämään kaiken taakseen ja aloittamaan alusta? Vai kehottaako hän aloittamaan tämän suhteen lapsen omaisesti alusta? Tähän asiaan juuri haluaisin vastauksen. 
Tuloksena Intohimo yllätti myös. Kärsivällisyyttä minulla ei tunnu olevan nyt pätkääkään, mutta vahva ihminen tunnen olevani ainakin joissakin asioissa. Onko minulla elämänhalua? Joskus sekin on ollut kadoksissa.
Voi että, mitä tästä eteenpäin?!
***
Parempaa viikonloppua Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)