sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Päivän meditaatiokortti

Huomenta!

Niinhän siinä kävi, kun kelloja siirrettiin, että meikäläinen heräsi sitten jo klo 5.00. No, on ainakin vapaa-aikaa koko päivän edestä!

Jokin erityinen tunne on minua nyt viime päivät vaivannut. Mieleeni nousee se Miekkojen 3. Suru, jonka nostin perjantaina kuvaamaan tätä hetkeä. Surullinen olo tässä on ollutkin. Rakas vierellä, mutta silti niin paha olla. Olen oikeastaan aika tyytymätön kaikkeen tällä hetkellä, ehkä eniten asuntooni, sillä meillä on ahdasta. Se pitäisi pankkiin mennä ja kysyä lainaa ja siitä sitten lähteä työstämään asiaa eteenpäin. En ole halunnut ajatella koko asiaa aikaisemmin. Siis lainan hakemista. Mutta niinhän ne kaikki tekee!

Mutta mennäänpäs nyt näihin henkisiin asioihin ja päivän meditaatioon. Kuka on sitten herännyt mitenkin?

SAUVAT 5. TAISTELU
 

- rajoittaminen, turhat jännitteet, ristiriidat, turha ponnistelu, taistelu tai alistuminen, tukahdutettu energia, omien voimavarojen tiedostaminen-
 
Tämä kortti kuvastaa yrittämistä, sinnikkyyttä ja tervettä kilpailuhenkeä. Kilpaileminen ei ole suunnattu ketään vastaan vaan se on kuin leikki, josta voi nauttia. Kortti ilmentää myös ryhmässä toimimista ja sitä, miten tärkeää on löytää yhteisiä näkemyksiä ja päämääriä sen sijaan, että voimavaroja tuhlataan turhaan kiistelyyn. Kortti kuvaa luovaa voimaa, joka etsii purkautumiskanavia. Sauvojen 5. symboloi myös kokemusten hankkimista rauhassa, turhia kiirehtimättä.

Etsi sopiva tapa saada sisälläsi oleva patoutunut energia liikeelle. Luova toiminta muodossa tai toisessa on nyt hyvästä. Etsi ystäviä, jotka ymmärtävät sinua, ja joiden kanssa voit olla oma itsesi ja ilmaista myös turhautumisen ja ahdistuksen tunteita. Voi myös purkaa tarmoasi fyysiseen toimintaan. Pääasia on, että saat energiasi liikkeelle. Muista kuitenkin säilyttää leikkisä asenne toiminnassasi.

- Huomaa, että voit itse olla menestyksesi ja täyttymyksesi tiellä. Yritä päästä irti rajallisista käsityksistäsi.
   
"Millaisia ylittämättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?"

"Etene vähitellen, ota kaikki vähän rennommin."

"Annan itselleni mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa."
***
Mainiota, että tuohon nostettiin taas tämä fyysisyys. Jotenkin tuntuu siltä että oikein kaipaan jotain fyysistä toimintaa...Energia on tosiaan jämähtänyt ja olen tyytymätön vähän kaikkeen. Toivon että tästä tulee kuitenkin hyvä päivä, sillä jo tuo pelkkä ajatus ns. taistelusta saa voimani loppumaan jo alkumetreillä.

Mukavaa päivää Sinulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)