lauantai 24. lokakuuta 2015

Päivän meditaatiokortti

Huomenta!

Tänään otamme vain yhden meditaatiokortin. Sehän on MIEKAT 6. TIEDE- kyky eritellä ja yhdistää ideoita; kaikenkattava näkemys; kaiken kattava ymmärrys, puolueettomuus-

Miekkojen 6. symboloi kommunikaatiota, henkisyyttä, rauhaa ja sopussointua. Kortti kuvaa ikään kuin matkaa tuntemattomaan sekä niitä uusia mahdollisuuksia, joita tuo matka tarjoaa. Se symboloi myös kärsivällisyyttä, objektiivisuutta, harkintaa ja odottamista. Kortin taustan sirpaleisuus muistuttaa siitä, että on tärkeää olla hajottamatta itseään liian moneen suuntaan ja että liiallinen analysointi pikemminkin rikkoo kuin eheyttää.
"Kuljet rauhallisempaa aikaa kohti. Surua tai haikeutta on ilmassa. Matkat ja muutto kauas voivat olla mahdollisia. Matka voi olla henkinenkin. Harmonia palaa. Kun olet kokenut raskaita aikoja, tämä kortti lupaa parempaa tulevaa." 
 
Kun mieleesi laskeutuu hiljaisuus, voit oivaltaa asiat uudella ja syvällisemmällä tavalla. Ole kärsivällinen äläkä kiirehdi turhaan.
***
Miekkojen kortit jatkavat voittokulkuaan. Juuri äsken aamulla tutustuin paremmin Miekkojen ilmaelementtiin sekä sen astrologisiin merkkeihin, Kaksosiin, Vesimieheen ja Vaakaan. Mielenkiintoista, jotten sanoisi!

Mukavaa päivää Sinulle!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)