lauantai 10. lokakuuta 2015

Viisas neuvo

Huomenta!

Kokeilenpa tässä lauantaiaamuna tällaista viisasta neuvoa...Heräsin nimittäin ristiriitaisissa tunnelmissa enkä oikeastaan tiedä, mitä pitäisi ajatella ja miten tästä eteenpäin.

1. Ongelma/ asia: TAITO


- vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima-
Tämä kortti merkitsee haastetta katsoa sisäänpäin. Vastakohtien yhdistämisen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.

 "Nauti kaikin tavoin itsestäsi, energiastasi ja taidoistasi ja anna niiden ilmetä luovuutena. Sinun ei tarvitse enää taistella eikä tuntea tuskaa. Ole tietoinen kaikista itsessäsi ja elämässä piilevistä vastakohdista. Hyväksy ne sellaisinaan! Huomaat, että et ole mitään niistä, vaan paljon enemmän. Yritä nousta vastakohtien yläpuolelle kuitenkaan kieltämättä niitä. Kun elät kohtuudessa, vastakohdat menettävät merkityksensä ja sulautuvat toisiinsa. Sovittelun ja kärsivällisyyden avulla tilanteisiin löytyy paras mahdollinen ratkaisu."

Olet entistä valmiimpi luopumaan jyrkistä mielipiteistä ja provosoivasta toiminnasta ja voit hyväksyä kaiken tässä hetkessä juuri niin kuin se ilmenee. Tasapainon saavuttaminen eri elämänalueilla on entistä helpompaa.

Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttaville voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.

(tämän olen huomannut etenkin töissä kuluneella viikolla; jyrkistä mielipiteistä luopumisen ja provosoivasta toiminnasta luopumisen...ota tilanteet sellaisena kuin ne ovat eikä pidä provosoitua ihan kaikesta...)

***

2. Päämäärä: SAUVOJEN KUNINGATAR

- itsetuntemus, sisäinen rauha, viisaat neuvot, kypsyys, myötätunto, muutos-

"Tarina kertoo että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteestaan täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskean ja leijonansa leopardin. Leopardin mustat läikät ovat menneisyydessä vallinneesta pimeydestä." 

  "On usein hyvin intuitiivinen, luova ja jopa selvännäköinen. Hänellä on taito vetää ihmisiä puoleensa."

Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässä Antaudu intohimoisesti elämän pyörteisiin ja suuntaa kaikki energiasi siihen, mitä kulloinkin teet. Anna ilosi, lämpösi ja huumorintajusi koskettaa muita ihmisiä. Kuuntele tarkoin sisäistä ääntäsi ja intuitiotasi ja anna itsetuntemuksesi näkyä kaikessa mitä teet. Käytä voimaasi ja luovuttasi rakentavasti ja herkästi. Kun huomaat, että neuvojasi tarvitaan, älä epäröi käyttää niitä.

Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta!
 
Hyväksy syvältä ravistelevat, ehkä tuskallisetkin elämänmuutokset. Niidenkin tehtävänä on viedä sinua lähemmäksi sisäistä täyttymystäsi.

(tämän allekirjoitan myös, sillä Sauvojen Kuningatar on minun korttini. Olen menossa suurempaan muutokseen ja se on jo pikkuhiljaa alkanut. Nyt jännittääkin lähinnä se, pysyvätkö läheiset ihmiset tässä muutoksessa mukana vai putoavatko pois...)
***

3. Asiat, joista luovuttava: TÄHTI
 

"Inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen" 
 
 "Elämääsi on tulossa uutta toivoa. Ajatukset selkiintyvät ja kirkastuvat. Inspiraatio, paraneminen. Kortti näyttää ajasta jolloin sinun on luotettava toivoon ja sisäiseen tunteeseen sillä et vielä näe kaikkea kovin selkeästi vaikka pikkuhiljaa asiat alkavatkin kirkastua. Tähtitaivaalla tähdet valaisevat tiesi, mutta et näe yhtä selkeästi kuin keskellä päivää. Luota kuitenkin tähtien valoon ja tiedä että kohta alkaa aurinkokin jälleen paistamaan ja kaikki kääntyy parhain päin. Aina on toivoa."

Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?


Se, mihin sisäisesti suuntaat energiasi, ilmenee myös ulkoisessa elämässäsi. Sinun on tarkoitus jakaa ajatuksesi ja ideasi muiden kanssa. Jos pidät ne omana tietonasi, niitä ei ole mahdollista hyödyntää täysmittaisesti.

(taas tulee mieleeni tuo avoimuus. Me emme pysty lukemaan toisiamme kuin avointa kirjaa, vaan kaikki tieto ja taito pitäisi jakaa avoimesti niin töissä kuin kotonakin. Olen jättänyt paljon sanomatta ja antanut vain olla...Ehkä tähän kaivataan nyt muutosta.!)
 
***

4. Asiat, joille oltava avoimempi ja vastaanottavaisempi: MIEKAT 5. TAPPIO


-


- tuskallisten kokemusten pelko, tappio, menetetty tasapaino, himmentynyt tietoisuus, paikoilleen jähmettyminen, mielen hallinta-

Tämän kortin nostaminen merkitsee sitä, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijasta todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että en enää hallitse asioita, muista että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa. Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut.

"Hyväksyn pelkoni ja päästän niistä irti."

Tutki, mistä pelkosi juontavat juurensa. Kun hyväksyt pelkosi, voit muuttaa ne voimaksi ja vahvuudeksi.

(tämä on kyllä mulle tosiaan ikuinen kehitystehtävä. Joka päivä voitan ja joka päivä häviän. Siihen pitää vain suhtautua oikein ja siinä sitä opittavaa onkin.)

***

5. Viisas neuvo: AIKAKAUSI

-arvostelusta luopuminen, syvä ymmärrys ja hyväksyminen, suurempien yhteyksien löytäminen, viisaus, rehellisyys-

"Luotan jumalalliseen johdatukseen"

Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmasta näkökulmasta. Kun olet tajunnut suurempien aikavälien, maailmankausien, ja muiden yhteyksien olemassaolon (mihin olet yhä valmiimpi), tarkastelet asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.

Hyvä arvostelukyky lähtee sydämestä. Kuuntele enemmän sydämesi ääntä. Meidän on tehtävä jatkuvasti päätöksiä, jotka perustuvat joko omiin tai toisten mielipiteisiin. Opettele kehittämään omaa tervettä arvostelukykyäsi. Jos teet virhearviointeja, älä kanna niistä syyllisyyttä vaan opi virheistäsi. Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi entistä kokonaisvaltaisemmalla tavalla. Toimi aina oman kutsumuksesi mukaan.

(näinhän se on, muista kuunnella sydämesi ääntä...)

*** 

Muikeaa viikonloppua Sinulle!!!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)