tiistai 13. lokakuuta 2015

Päivän meditaatiokortti!

Huomenta!

Tänään nostaan vain yhden kortin. Se olkoon päivän meditaatiokortti. Katso kuvaa tarkkaan ja pitkään ja anna mieleesi tulla kaikenlaisia asioita...Tarotit kertovat sinulle, mihin on tänään hyvä kiinnittää huomiota.

Tiistain kortti on TÄHTI.

 

"Inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen" 
 
 "Elämääsi on tulossa uutta toivoa. Ajatukset selkiintyvät ja kirkastuvat. Inspiraatio, paraneminen. Kortti näyttää ajasta jolloin sinun on luotettava toivoon ja sisäiseen tunteeseen sillä et vielä näe kaikkea kovin selkeästi vaikka pikkuhiljaa asiat alkavatkin kirkastua. Tähtitaivaalla tähdet valaisevat tiesi, mutta et näe yhtä selkeästi kuin keskellä päivää. Luota kuitenkin tähtien valoon ja tiedä että kohta alkaa aurinkokin jälleen paistamaan ja kaikki kääntyy parhain päin. Aina on toivoa."

Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?


Se, mihin sisäisesti suuntaat energiasi, ilmenee myös ulkoisessa elämässäsi. Sinun on tarkoitus jakaa ajatuksesi ja ideasi muiden kanssa. Jos pidät ne omana tietonasi, niitä ei ole mahdollista hyödyntää täysmittaisesti.
***
Minulle tulee tähdestä mieleen syksyn sateiset illat ja sumuiset aamut. Tähden valo on hentoa ja kaunista, tähdet tuovat iloa ja valoa pimeyteen. Nostin äidilleni Tähti- kortin hänen sairastaessaan syöpää. Silloin ajattelin että nyt on levon ja parantumisen aika. Loppujen lopuksi äidistäni tuli tähti taivaalle. Siellä hän tuikkii aamusta iltaan, uskon niin. 
***
Muikeaa tiistaita sinulle!

PS. Minullakin on tänään jo paljon parempi päivä ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)