keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Keskellä viikkoa- Ace of Wands

Huomenta!

Eilen Maataikakortit näyttivät Stone People. Tämä tuli mieleeni, kun kävelin meren rannalla, isojen kallioiden päällä. Aurinko paistoi ja joutsenet ja sorsat uivat meressä. Merituuli puhalsi kasvoihin ja ilmassa oli uuden alun, kevään ja toivon tuntua! Minulla oli kamera mukana, mutta en kyennyt ottamaan yhtäkään valokuvaa. Minulla oli myös sakset mukana, koska tarkoitukseni oli ottaa koivun oksia kotiini, mutta en kyennyt siihenkään. Juttelin nimittäin niin paljon puhelimessa, että käteni olivat jo täynnä tavaraa ja työtä.

Päivän meditaatiokortiksi nousee

SAUVOJEN ÄSSÄ”Korkea tai voimakas energia. Olet täynnä voimaa ja energiaa! Tee kaikkesi keksiäksesi, miten ja missä voit käyttää sitä.”

Sauvojen ässä on tarotpakan toiseksi korkein energiakortti auringon jälkeen. Tämä kortti kuvaa kaikkien esteiden poistamisen jälkeen vapautuvaa energiaa. Kaikki elämänalueet ja tasot uudistuvat. Elävöittävä voima täyttää koko olemuksesi uudella valolla. Nyt on tärkeää että vapaasti virtaavalla energialla on luova purkautumistie. Voit käyttää energiaasi vain, jos sinulla on kohde, johon suunnata se.

Millainen tekeminen viehättää sinua eniten? Mistä nautit eniten? Millaisissa puitteissa voisit toteuttaa unelmasi?

Ilmaisen energiani ja voimani avoimesti.

Jos käytät rajattomia voimavarojasi luovasti, elämäsi voi olla pelkkää juhlaa!
***
Tämä kortti on todellakin suotuisa uusille aluille. Taas tekisi mieli valittaa, mutta en tee sitä. Tämä kortti antaa niin positiivista energiaa, että valitukset saavat jäädä! Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan!

Mukavaa päivää Sinulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)