perjantai 25. maaliskuuta 2016

Pitkäperjantai!

Huomenta!

Oletteko jo pääsiäisen vietossa? Meillä ei vielä olla. Tänään vasta olisi tarkoitus tehdä pääsiäinen kotiin. Onneksi kaupat ovat auki - tässä tilanteessa - joten voin hoitaa kaikki asiat vielä tänään. Eilen nimittäin oli huono päivä. Olin huonovointinen töiden jälkeen. Väsynyt, ehkä kipeäkin. Nukuin noin 12 h putkeensa ja nyt olen aamukahvilla. Unta riitti ja nyt on suursiivous edessä. Katsotaanpa miltä pääsiäinen näyttää?

Lähimenneisyys: KOHTALO


 
-uusi alku- laajeneminen- luovuus- suuri läpimurto- itsensä totetuttaminen- odottamaton onni tai sattuma-

Kohtalon kortti symboloi elämän jatkuvaa rytmistä kiertokulkua sekä elämän runsautta ja laajenemista. Se kuvaa uusia tuulia ja muutoksia, jotka rikastuttavat elämää monin tavoin ja auttaa irtautumaan menneestä ja aikansa eläneistä ajatusmalleista. Kortti heijastaa valppautta, jota tarvitaan eteen tulevien mahdollisuuksien havaitsemisessa ja voimien suuntaamisessa niin, ettei toimi elämän luonnollisia lakeja vastaan. Kortti edustaa lahjojen ja kykyjen täysmittaista hyödyntämistä.

"Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi! Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?"

" Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen."

***
Tämä hetki: MIEKAT 4. ASELEPO
 
”Tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistautuminen, yhdentyminen, laajeneminen.”
 
Tämä kortti kuvaa uuden toivon ja sisäisen eheyden mahdollisuutta. Se heijastaa selkeyttä ja harkintaa, joiden avulla tilanteiden todellinen olemus voi paljastua. Kortti edustaa pysähtymistä, rentoutumista ja meditaatiota. Se symboloi myös yksinäisyyteen vetäytymistä, puhdistumista ja selkeyden saavuttamista. Kortti on parantamisen ja parantumisen kortti, joka antaa mahdollisuuden toipua menneisyyden koettelemuksista. Kortti kehottaa tilanteen seuraamiseen levollisena mutta valppaana.
 
Järjestä itsellesi aikaa olla yksin. Rentoudu, hiljenny ja anna itsellesi mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla. Anna kehosi ja mielesi levätä ja kerää uusia voimia.
 
NYT ON AIKA HELLITTÄÄ HETKEKSI. PYSÄHDY JA ANNA ASIOIDEN MENNÄ OMALLA PAINOLLAAN.
 
ANNAN PARANTAVAN ENERGIAN VAIKUTTAA ITSESSÄNI.
***

Lähitulevaisuus: KUU

-viimeinen koetus, virhevalinnat, harhakuvat, karmasta vapautuminen, vuorovaikutus tai taistelu alitajunnan kanssa;portti uusille tietoisuuden tasoille-

Olet kuullut Tuntemattoman kutsun. Olet astumassa johonkin uuteen kokemukseen. Kiinnitä nyt huomiota sydämesi ääneen ja tutkiskele huolellisesti ja rauhassa niitä avun ja opastuksen tarjouksia, joita sinulle saatetaan tehdä. Kuun energia on alitajuista, feminiinistä ja salaperäistä. Kuu edustaa piileviä, tiedostamattomia vaistoja ja tunteita. Kuun alitajuiset energiat on nyt nostettava tietoisuuteen, vaikka niin tehdessään ihminen joutuu kokemaan monenlaisia pelkoja ja ennakkoasenteita. Käännä katseesi sisäänpäin. Älä anna turhien epäilysten tai epäuskon vallata itseäsi, vaikka mielialasi vaihtelisivatkin.

Pimeintä on juuri aina ennen auringonnousua.

"Jos päästät irti peloistasi ja harhakuvitelmistasi, jokainen askeleesi tuntemattomaan voi merkitä uusia arvaamattomia mahdollisuuksia" 

***

Kohtalo on todellakin puuttunut viime viikolla peliin. Minua onnisti niin paljon, että pääsen jo ensi viikolla tärkeisiin tutkimuksiin, vaikka aluksi näytti siltä, että joudun odottamaan kolme kuukautta! Olen saanut siis peruutuspaikan! Jee! Tästä kyllä iloitsin ja todellakin...kohtalo puuttui peliin.

Miekkojen 4. sopii tilanteeseen myös kuin nenä päähän. Nythän on harvinainen 4 päivän vapaa ja aikaa olla yksin, parantua ja eheytyä. Aloitin tämän operaation jo eilen nukkumalla kellon ympäri. Eikä meillä ole mitään suunnitelmia pääsiäiseksi, paitsi yksi perinteinen pääsiäispäivällinen. Kuun merkitys on vielä vähän salaperäinen, niinkuin on koko kuukin. Uskoisin, että se tästä vielä valkenee...pääsiäisen myötä!

Mukavaa pääsiäistä teille kaikille! Levätkää ja ladatkaa akkujanne!!!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)