tiistai 1. maaliskuuta 2016

Vuositarot 2016/ Maaliskuu

Maaliskuun teemakorttina on LANTTIEN RITARI.


-Lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta.

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materiaalista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan - kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa noudattaa.Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla vilja on kypsää.
Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, saat runsaan sadon. Onko elämässäsi jotain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?
Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäviesi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.

Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

***

Nyt näyttääkin siltä, että hovikortit aloittavat alkuvuoden esiintulollaan. Vihdoin saamme hieman maskuliinista energiaa Lanttien Ritarin muodossa.

Muikeaa Maaliskuuta Sinulle!!!

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoinen kuukausi tulossa. Ihanaa, että kevät tulee.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)