lauantai 5. maaliskuuta 2016

Viikonloppua Sullekin!

Huomenta!

Kas tässä viikonlopun näkymät:

Lähimenneisyys: MIEKAT 2. RAUHA



-sisäinen rauha- voima tehdä päätöksiä- henkistä rauhaa sisältäviin tilanteisiin tai ihmissuhteisiin liittyvät päätökset-

Miekkojen 2. edustaa mielenrauhan etsimistä, syvää halua tulla sinuiksi itsensä kanssa. Kortti kuvaa sitä, että todellinen tasapaino ja sisäinen rauha merkitsee myös liikettä ja uusia asioita; kaikki muuttuu jatkuvasti. Kortti saattaa viitata myös haluun vetäytyä joksikin aikaa omaan rauhaan ja pitää yhteydet ulkomaailmaan vähäisinä.

Jos sinulla on kaksi vaihtoehtoa, valitse niistä se, joka on lähinnä sydäntäsi. Kun teet oikeita valintoja, mielesi rauhoittuu ja löydät sisäisen tasapainon. Voit kokeilla myös joitakin kehoa ja mieltä rauhoittavia harjoituksia, kuten meditaatiota. Nauti tästä hetkestä.

Sisäinen rauha on erityislahja. Suojele sitä, mutta älä koskaan yritä takertua siihen.

" Rentoudu ja hiljenny. Kun olet sopusoinnussa itsesi ja elämäsi kanssa, olet sopusoinnussa myös ulkomaailman kanssa."

Varaa itsellesi aikaa syvään rentoutumiseen.! Nyt on hyvä aika tarkastella menneisyyttäsi, nykyisyyttäsi ja tulevaisuuttasi. Kirjoita näkemyksesi muistiin.

Mitkä elämäsi alueet ovat sinulle erityisen tärkeitä? Nyt voit rauhassa tehdä tarvittavat päätökset. 
Syvä rauha täyttää sydämeni.
***
 
Tämä hetki: LANTTIEN PRINSESSA


"raskaus, Maaäiti, syntymä, uudistuminen, tasapaino."

Tämä kortti on yksi kolmesta äitiyden kortista. Laajemmasta näkökulmasta jonkin uuden identiteetin, ajatuksen tai käsitteen äiti. Kortti kuvaa sitä, että olosuhteet ovat nyt otolliset uusille aluille. Kaikki on sopusointuista ja tasapainoista ja Prinsessa on syventynyt siihen, mikä hänen elämässään on oleellisinta. Hänessä on lempeää lujuutta ja tyynen pinnan alla piilevää voimaa. Prinsessa luottaa siihen, että kaikki sujuu niin kuin on tarkoitus. Valmistelut on tehty ja luovuus valmiina puhkeamaan kukkaan ja ilmentymään mitä moninaisimmissa muodoissa.

Yritä löytää itsellesi sellainen energia, joka on  herkkää, levollista ja luottavaista. Kun olet yhteydessä tähän sisäiseen lähteeseesi, rakkautesi ja elinvoimasi lisääntyvät ja luovuutesi voi alkaa ilmetä aivan uusilla alueilla. Kun löydät lempeän mutta lujan voiman sisältäsi, voit saada aikaan ihmeitä! Jos sinulla on jotain selvitettävää äitiyteen tai omaan äitiisi liittyen, nyt on otollinen aika käsitellä noita asioita. 


Jotain uutta on tulossa elämääsi! Valmistaudu siihen! Valmistaudu tähän kaiken vastaanottamiseen jo etukäteen, jotta voit nauttia siitä tietoisemmin.

Mitä sinun täytyy tehdä, että olisit valmis tähän?
Olen nyt valmis elämäni uudelle kauneudelle.

***

Lähitulevaisuus: TÄHTI

  

"Inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen" 
 
 "Elämääsi on tulossa uutta toivoa. Ajatukset selkiintyvät ja kirkastuvat. Inspiraatio, paraneminen. Kortti näyttää ajasta jolloin sinun on luotettava toivoon ja sisäiseen tunteeseen sillä et vielä näe kaikkea kovin selkeästi vaikka pikkuhiljaa asiat alkavatkin kirkastua. Tähtitaivaalla tähdet valaisevat tiesi, mutta et näe yhtä selkeästi kuin keskellä päivää. Luota kuitenkin tähtien valoon ja tiedä että kohta alkaa aurinkokin jälleen paistamaan ja kaikki kääntyy parhain päin. Aina on toivoa."

Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?

Se, mihin sisäisesti suuntaat energiasi, ilmenee myös ulkoisessa elämässäsi. Sinun on tarkoitus jakaa ajatuksesi ja ideasi muiden kanssa. Jos pidät ne omana tietonasi, niitä ei ole mahdollista hyödyntää täysmittaisesti.

***

Ja sitten otin vielä neljännen kortin, joka on taustalla tässä seuraavat lähipäivät. Tähän on hyvä kiinnittää huomiota:

MIEKKOJEN 7. TURHAUTUMINEN

 
 

-lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset-

Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksillesi.
Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu.
Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomuksesi ovat?
Minulla on kaikki mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.
***
Miltä kuulostaa? Minun on pakko kommentoida, että tämä koko neljän kortin kimara kuvastaa hyvin tämän hetkistä tilannettani! Minun on pakko tehdä yksi iso päätös elämässäni, ja siihen liittyy paljon pelkoja ja kaikkea negatiivista, mutta myös uteliaisuus hyvästä? Ilmeisesti ja tietysti ratkaisu tulee olemaan minun parhaakseni, sillä TÄHTI kertoo juurikin sen!

Ihanaa viikonloppua Sinulle! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)