sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Sunnuntai ja vähän alkuviikkoa!

Huomenta!

Aika rientää siten, ettei tahdo perässä pysyä. On taas sunnuntai. Huomenna on taas maanantai. Sitten on tiistai. Ja niin edelleen.

Katson nyt kortit tälle päivälle ja tulevaan viikkoon.

Miten sinun viikonloppusi on sujunut?

Lähimenneisyys: MALJAT 9. ONNELLISUUS

 

- siunaus, onni, sopusointu, syvä ilo,hiljainen tyytyväisyys, syvä rakkaus-
 
Kortti edustaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia; se on ilon, tyytyväisyyden ja onnellisuuden symboli. Tämä kortti kuvataa ylitsevuotavaa rakkautaa sekä lujaa ja tervettä itseluottamusta. Myönteinen mieliala ja asenne luovat hyvää pohjaa myös tulevaisuudelle. Kortti edustaa luovaa mielikuvituksen käyttöä sekä kykyä toteuttaa toiveet. 
 
 
"Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa. Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta! Kortti ilmentää iloa, avoimuutta ja jakamista, jotka kumpuavat ylitsevuotavasta rakkaudesta; rakkautenne säteily vetää myös muita ihmisiä puoleensa, jos he vain ovat sille avoimia. Kortin ilmentämä onni ei rajoitu yhteen ihmiseen. Haluat jakaa myös muiden kanssa sen, mitä olet kokenut Hänen kanssaan. Säteilystäsi voivat nauttia kaikki, jotka ovat sille avoimia; he vain vahvistavat ja syventävät onneasi."

Mitä enemmän ilmennät ja jaat iloa, sitä enemmän iloa virtaa sinulle takaisin rikastuttaen elämääsi.

***
Tämä hetki: TAITO
 

- vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima-

 
Tämä kortti merkitsee haastetta katsoa sisäänpäin. Vastakohtien yhdistämisen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.

 "Nauti kaikin tavoin itsestäsi, energiastasi ja taidoistasi ja anna niiden ilmetä luovuutena. Sinun ei tarvitse enää taistella eikä tuntea tuskaa. Ole tietoinen kaikista itsessäsi ja elämässä piilevistä vastakohdista. Hyväksy ne sellaisinaan! Huomaat, että et ole mitään niistä, vaan paljon enemmän. Yritä nousta vastakohtien yläpuolelle kuitenkaan kieltämättä niitä. Kun elät kohtuudessa, vastakohdat menettävät merkityksensä ja sulautuvat toisiinsa. Sovittelun ja kärsivällisyyden avulla tilanteisiin löytyy paras mahdollinen ratkaisu."

Olet entistä valmiimpi luopumaan jyrkistä mielipiteistä ja provosoivasta toiminnasta ja voit hyväksyä kaiken tässä hetkessä juuri niin kuin se ilmenee. Tasapainon saavuttaminen eri elämänalueilla on entistä helpompaa.

Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttaville voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.

***

Lähitulevaisuus: MIEKAT 5. TAPPIO

 

- tuskallisten kokemusten pelko, tappio, menetetty tasapaino, himmentynyt tietoisuus, paikoilleen jähmettyminen, mielen hallinta-

Tämän kortin nostaminen merkitsee sitä, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijasta todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että en enää hallitse asioita, muista että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa. Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut. Kortti symboloi taistelemista, antautumista tai jonkinlaista tappiota. Kortti viittaa enemmänkin mielen laatuun kuin itse tapahtumaan. Kortti edustaa pikemminkin suhtautumista tapahtuneeseen, ei sitä, onko kyse voitosta tai tappiosta. Todellinen voittaja on se, joka kykenee nousemaan tämän kaksijakoisuuden yläpuolelle.

Joka päivä olet voittaja ja myös häviäjä. Opettele suhtautumaan asioihin ja tilanteisiin niin, ette perusteettomasti aliarvioi itseäsi tai sorru itsesyytöksiin. Ja vaikka kokisit itsesi joskus petetyksi, muista ettei sinun tarvitse itseäsi nöyryytetyksi. Jokainen kokemus on tärkeä. Iloitse voittajan kanssa hänen voitostaan ja kun itse voitat, vältä muuttumasta ylimieliseksi. Ylpeys kääntyy aina itseään vastaan, myös itsesyytökset.
 
Jos annat pelolle vähänkin periksi, se saa sinusta voiton. Vaikka kokisit itsesi heikoksi juuri nyt, sinusta löytyy yllättävän paljon voimaa.

Tutki, mistä pelkosi juontavat juurensa. Kun hyväksyt pelkosi, voit muuttaa ne voimaksi ja vahvuudeksi.

Pystyn näkemään tappiossa voiton ja ongelmissa mahdollisuuden kasvuun.
***
Minun on suorastaan PAKKO ottaa tähän vielä luontoenergiaa. Olen saanut niin ihania viboja, kun olen kävellyt yksin metsässä. Luonto lohduttaa ja metsä ottaa minut syleilyynsä, silloinkin, kun kukaan muu ei ota.

Siispä yksi Magic Earth- kortti vielä tähän päivään!
 DNA karma 

“Karma, a concept in many Eastern religions, is a Sanskrit word implying the greater universal laws of cause and effect, providing an implied code of ethics within the structure of the seemingly endless cycles of birth, death, and rebirth (samsara), which we experience throughout our lives in many different versions. The mistaken notion about karma is that it is some kind of punishment, but it is far from that. In face, in its purest form, it simply asserts that our conduct in this lifetime will determine our next incarnation. It has also come to mean how our behaviour and actions in this lifetime crate consequences in a slightly different version of the Golden Rule.
 
We not only carry our soul’s karma into this lifetime, but also embedded in the complex coding of our DNA is our genetic ancestral karma. The double-helix structure of DNA contains codes that have been passed down from our parents and grandparents as well as our ancestors; therefore, we have some of the same genetic information that comes from the DNA of very early humans.
In this card, we see two intertwined serpents with double helixes on either side. Variations of this archetypal image exist in many cultures, both traditional and contemporary. It is a graphic representation of the most ancient ancestry we can lay claim to: our DNA, the fundamental substance of life itself that provides substantial determination of our life path. 
Aspects of your soul entered your primitive physical self long before you had begun to take form. While the DNA that you inherited from you biological parents has a soul pattern that came together in the creation of “you.” You are predisposed to follow the karmic dictates of this patterning to some extent, as you evolve in your consciousness and expand the light of awareness, you can make choices that shift and modify this ancestral design.
This is one of those times. You can feel the tug of your soul that is both ancient and karmic, yet you also recognize the persistent and loving communication from your Higher Self that contradicts the more familiar solutions before you. The choice is up to you, but know that every time you heed the guidance of your Higher Self, no matter what etheric or physical form it takes, human consciousness is elevated. In a sense, it becomes a choice between destiny and fate.”
 ***
Oikein mukavaa pyhää ja alkavaa viikkoa Sinulle!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)