perjantai 9. syyskuuta 2016

Katse viikonloppuun!

Huomenta!

Kuin luonnostaan käteeni tarttui Pagan Cats pakka ja pitäähän sitä näistä katsella viikonlopun tunnelmia. Ainakin omalle kohdalleni tämä tuntuu sopivan oikeinkin hyvin kohdalleen..Katsotaanpa:

Lähimenneisyys: MALJOJEN KAKSI

 

"Deep emotional connection or attraction."

Tässä kuvataan ihanaa ja romanttista syyskuun tunnelmallista yötä. Kuun valossa pariskunta nostaa maljat ja tunnelma on suorastaan mykistävä. Nyt on aika ja paikka vain meille kahdelle!
***
Tämä hetki: SAUVOJEN NELJÄ

  

"Celebrating the achievement of a shared goal."

Kuvassa on perhe koolla ja on juhlimisen aika. Leppoisaa yhdessäoloa, kaunis päivä ja läheiset koolla. Viikonloppu on oiva ajankohta tämmöisiä juttuja varten.
***

Lähitulevaisuus: SAUVOJEN 10

 

"Carrying a large burden or many burdens."

Tässä on taakkaa vaikka muille jakaa. Tie on ollut raskas ja kivinen, mutta kotitalo häämöttää jo. Se onkin aika komea.
***
Sitten yleistä jorinaa. Minä kyllä näen selvästi Maljojen Ritarin ja minut tuossa Maljojen Kakkosessa. Ainoa harmi on vain se, minkä olen tainnut jo kertoakin, että emme ehdi kunnolla mökille tässä kuussa ollenkaan. Ja sekös harmittaa, ainakin minua. Viikonloput loppuvat kesken ja töitäkin pitää tehdä. Kyllä harmittaa! Syy tämän mökkiviikonlopun peruuntumiseen, mikä alkaa tänään, on Setämiehen Rapujuhlat, joihin meidät on velvoitettu osallistumaan. Tämä on ensimmäinen kerta kun hän sellaiset järjestää, ja olisi suorastaan noloa jäädä sieltä pois. Siispä sinne mennään, sukulaisten kanssa viltille istumaan, kuten Sauvojen neljäkin kertoo. Sauvojen 10 puolestaan tuo mieleeni vain ankean sunnuntain. Viikonloppu on ohi, pää ei toivottavasti rapusnapseista särje ja murheet tuntuvat todella suurilta. Kaikki kiva on ohi ja edessä on vain bad monday.
***
IHANAA PÄIVÄÄ SINULLE!!! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)