lauantai 24. syyskuuta 2016

Lauantain aatokset

Huomenta!

Tänään katsonkin kolme korttia tulevalle Pagan Cats- korteista.

Lähimenneisyys: MALJOJEN 4.

  

"Dissatisfaction with reality."

Tyytymättömyyttä todellisuuteen. No ei tämä kissa toisaalta niin tyytymättömältä todellisuuteen vaikuta, ainakin hänen todellisuutensa näyttää todella kauniilta. Ehkä hän yrittää turruttaa tyytymättömyytensä päihdeaineilla, alkoholilla tai vaikkapa sokerilla? Hän kuitenkin loikoilee puun alla maljojensa kanssa. Puu on kauniissa vaaleanpunaisessa kukassa. On kaunista. 
***

Tämä hetki: LANTTIEN 10.

  

"Stable and abundant life"

Perhe on koolla, lapset leikkivät ja joku vieraskin on tullut kylään. Vakaata ja turvallista elämää. 
***

Lähitulevaisuus: KUU

 
 "A changeable and uncertain situation that is either fraught with deception or that will reveal important truths. It is difficult to know what is real right now"

Voi mikä ihana kuukuva. Koira ulvoo, kissa on hengessä mukana ja hummerikin kaivetaan vedestään esiin. Kortti kertoo, että mikään ei olekaan enää varmaa eikä turvallista. Mikä on totta ja mikä ei.
***
Mitä sinä näet korteissa? Minä näen Maljojen Nelosessa juuri sen, mistä eilen puhuin. Tyytymättömyyttä ulkonäköön ja omaan kehoon. Mutta tänä aamuna ensimmäisenä mieleeni juolahti asumisjärjestelyt. Olen ollut tyytymätön asumisjärjestelyyni jo pidemmän aikaa. En ole vain saanut aikaiseksi vielä tehdä juuri mitään. Tai jotain pientä on jo aloitettu, mutta suurin huoli taitaa olla tämän vanhan myyminen pois alta. Ehkä pitäisi ottaa neljä maljaa, neljä ns. neuvoa antavaa?
Lanttien 10 kuvastaa taas mielestäni sitä vakaata ja turvallista elämää, mitä minulla on nyt. Rahallisesti asun edullisesti, mutta toisaalta en kyllä rahoilleni paljon vastinetta saakkaan. Jos haaveilen uudesta, on minun kyettävä riskeihin, lainanottoon ja sitä rataa. Nyt elän vakaasti ja turvallisesti tässä mielessä. Tunteet vs. järki?
Kuu- kortti toi näin lyhyellä tähtäimellä mieleeni tämän tulevan illan. Meidän on tarkoitus lähteä mökille, ja siellä olen kuuta katsellut enemmän kuin kerran. Kuu loistaa öisen järven yllä. Mikä onkaan kauniimpaa? Pitkällä tähtäimellä KUU kortti on mielestäni varoitus. Taas pääsen asuntokauppoihin. Kaikki ei ole ihan sitä, miltä näyttää. Näinä aikoina ei kannata tehdä suuria ratkaisuja eikä päätöksiä. En voi olla varma, mikä on totta ja mikä ei. Siispä odotellaan.

Näin syvällisiä tänä aamuna.

KIVAA PÄIVÄÄ SINULLE!


2 kommenttia:

  1. Minä näen korteissa pelkkää positiivisuuta! mukavaa viikonloppua sinulle♥

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)