perjantai 23. syyskuuta 2016

Perjantai - Sauvojen Kaksi

Huomenta!

Pitihän se perjantain teemakortti nostaa.

Tällä kertaa teen sen näistä pakanallisista kissakorteista.

Meille valikoitui:

SAUVOJEN KAKSI

 

"Gathering your energy while preparing your plan."

Katse on tulevaisuuteen, aivan kuin kissa odottaisi jotakin. Tai sitten hän tekee suunnitelmia kauas eteenpäin. Energiaa on ja kortti on jotenkin valoisa.
***
Minullakin on suunnitelma. Nyt tulee taas itsesäälikirjoittelua....Täytän ensi vuonna nimittäin tasavuosia ja olen päättänyt että nämä 40 voipakettia, mitkä olen kerännyt kehooni, saisivat lähteä. Ei siinä muuten mitään vikaa ole, mutta tässä tulee kohta kiire. Vielä ehtii, mutta matka on pitkä. Ja miten helll...tissä minä sen teen? Sanotaan nyt että 30 voipakettiakin riittäisi, mutta 40 olisi vielä parempi.
Olin Maljojen Ritarin kanssa reissussa ja kiinnitin todella paljon huomioita kauniisiin, ikäisiini ja nuorempiin naisiin, jotka olivat hyvässä kunnossa, kauniit vaatteet päällä ja hiukset laitettuna. Taas vaivuin tulitikkutyttösyndroomaan tai tuhkimosyndroomaan, ihan mihin vaan, mutta tunsin itseni vanhaksi, rumaksi ja lihavaksi. En ole enää se sama parikymppinen hoikka iloinen tyttö, mikä olin joskus 20 vuotta sitten. Ikää on melkein toiset puolet lisää ja painoakin se toinen puoli.
Eihän tässä auta kuin ottaa lusikka kauniiseen käteen ja alkaa ihan oikeasti toimia. Ei minua ole kukaan pakkosyöttänyt eikä pakkojuottanut. Ihan itse olen kauhonut ruokaa suuhuni pikku kätösin. Usein - valitettavasti olen syönyt suruuni, lohdutukseksi, tunteisiin. Ja sehän näkyy.
Ystäväni on sairastanut bulimiaa jo varmaan 20 vuotta. Sitä olen läheltä seurannut. Minä en oksenna, en pysty. Niin ahdistunut minä en ole, mutta muuten ei ole kaikki kyllä kohdallaan. Enhän muuten olisi lihava!
Kunnioitan suuresti ihmisiä, jotka ovat pudottaneet sen 10-30 kiloa elämästään pois, ehkä enemmänkin. Heillä on se päättämiskyky ja sisu, mitä minä en ole vielä löytänyt. Toivottavasti vielä löydän! Minulla on vajaa vuosi vielä aikaa!
***
IHANAA VIIKONLOPPUA SINULLE! KIITOS JA ANTEEKSI!

2 kommenttia:

  1. Hiljaa hyvä tulee on tuttu ja paikkansa pitävä lause. Olen aina ollut sitä mieltä että niin kauan kuin itsellä on hyvä olla se riittää. Kun ei ole, sitten on tehtävä jotakin. Onhan ylikiloista pidemmän päälle haittaakin jos ei nyt niin vanhempana ja oma terveys on kyllä tärkeää. Anteeksi ei pidä pyydellä, blogiinsa saa kirjoittaa mitä haluaa ja juuri se tekee blogista persoonallisen! Hyvää viikonloppua sinulle myös ja nautitaan olosta! Ja kukaan ei ole sama kuin parikymppisenä..minä jo yli 50 ja on vaikka jos mitäkin vikaa ja sairautta, mutta näillä mennään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut, Esther Helmiä! Välillä vaan tulee ihan omituisen surkea olo, niin sitten sitä heleposti täällä tilittää. Olen miettinyt josko sairastan vaikka kilpirauhasen vajaatoimintaa...olisi jokin järkevä selitys kaikelle. Mutta..kuten sanoit. Näillä mennään ja nautitaan :-D

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)