sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Winter Solstice

Huomenta!

Tänään kurkistin Maataikakortteja. Kaipaan niin kovasti luontoenergiaa, enkä malttaisi iltaisin millään tulla sisälle koska rakastan syksyisiä iltoja. Eilenkin ilta oli todella kaunis ja tyyni ja lämminkin ja harmittelin, miksi en jaksanut lähteä enää mökille. Olemme menossa sinne tänään, päivävierailulle.

Mutta...nostin kortin ja sieltä tuli Winter Solstice

21

"Review the past year and ask yourself what the most important lessons you have had to learn are, what you have accomplished, and what dreams and visions you want to manifest in the upcoming year. Whether it has been a relatively smooth ride or a challenging series of events, acknowledge your experience as being the work of Source, no matter what your judgments, fears or joys are.
Honor whatever has happened over the previous several months with gratitude and forgiveness. Then let it go. Allow yourself some solitude so you can spend some quiet, slow time in reflection.


Once you feel complete, reflect on your present life, especially focusing on what you are grateful for. When you are finished, consider what it to come-all the different possibilities and potential that exist before you. Allow your imagination to roam without limitation or ambition, and see what shows up. Notice how you feel in your body with whatever scenario plays out in your mind. These are previews of that which is gestating, and can manifest and grow when cared for properly. Patience and stillness is called for here, for just as the Earth cycles have their own pace, so does this cycle."
***
Jotenkin hurjaa nostaa tämä talvinen kortti vaikka syksykään ei ole kunnolla edes puolessa välissä. Ehkä kuitenkin on hyvä muistaa, että talvi tekee tuloaan. Muuttolinnut matkaavat kauas etelään, siilit ja sammakot hakeutuvat horrokseen talvehtimaan ja minunkin pitäisi hakea ne talvi/syysvaatteet varastosta jotta en vallan palellu. Olen nimittäin viimeiseen saakka sinnitellyt kesäisissä vaatteissa ja nyt minulla on flunssa. Ihan pieni nuha vain, onneksi.
Miten se onkaan aina niin vastenmielistä etsiä syysvaatteet ja pakata kesävaatteet pois. Kesä tuli ja kesä meni. Jännityksellä odotan mitkä vaatteet mahtuvat ensi kesänä päälle. Heh heh, mutta en aloita tästä aiheesta tällä kertaa.
Tänään me olemme menossa mökille. Takana on muutaman viikon tauko. Katsotaan onko seinät pystyssä, kukkaset varmasti jo kuolleet. Syksyn merkki sekin.
Eilen olin omenavarkaissa ja tarkoitus olisi tehdä herkullista hilloa. Olen ihan ihastunut tähän yksinkertaiseen ohjeeseen, joka löytyy uinuvasta Tarujen Tavarat- blogistani: Omenakanelihillon ohje löytyy täältä: Omenakanelihillo
Ei muuten ollut pettymys! Ihan jumalaista ja aion laittaa kanelia sen pari teelusikkaa että maistuu. Esimerkiksi lettujen kanssa ihan taivaallista...
Tuon blogin suhteen en tiedä mitä tekisin. Kirpputoriharrastus on nyt vähän jäissä. Ei oikein huvita. Korkeintaan itse sorrun jotain myymään. Välillä tulee näitä kausia, että ei jaksa keskittyä romuun. Ehkä se johtuu siitä, että on jo niin paljon kaikkea tavaraa, että pitäisi päästä vähän eroonkin jo. Peltipurkit ovat tyhjiä kun en ole keksinyt mitä sinne laittaisin. Ehkä lopulta yhdistän nämä blogit jälleen kerran, ja sillisalaattini suurenee. Sitten olisi jokaiselle jotakin.
Katsotaan nyt.
Johonkin kuvahaasteeseenkin voisin tarttua. Värikollaasi on aina yhtä hauska, ehkä voisin kokeilla jotain muutakin.
Näihin aatoksiin...
Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)