torstai 29. syyskuuta 2016

Torstaina "valo" sen kun jatkuu

Huomenta!

Nyt luvataan pelkkää hyvää <3 Nimittäin otin pitkästä aikaa kolmen kortin kimaran esiin ja sieltähän viimeisenä pompahti Aurinko, joka valaisee koko pöydän :-)

Lähimenneisyys: SAUVOJEN PRINSSI

-Kiihkeys, kukoistava rakkaus, intuitiivinen luovuus, pois pimeydestä, valoon-

Tämä kortti edustaa positiivista miehistä voimaa, jonka avulla voi saavuttaa asetetut päämäärät ja unelmat. Sauvojen Prinssi on voittanut oman pelkonsa. Hän on maskuliininen johtajahahmo, joka osaa kunnioittaa myös feminiinistä energiaa. Hän on elämänmyönteinen, luova ja huumorintajuinen ja tietää, miten toimia vaikeissakin tilanteissa.

Sinulla on kaikki mitä tarvitset! Älä anna minkään pidätellä itseäsi! Älä anna vauhtisi hidastua! Elämä on valmis ottamaan sinut vastaan. Luota rajattomiin luoviin kykyihisi.


Mitä haasteita elämässäsi on tällä hetkellä?

Opi katselemaan maailmaa sydämesi silmin - huomaat että maailmasi muuttuu ja avaa sinulle rajattomasti mahdollisuuksia. 

Yhdistän voimani rakkauteen!

Rakastan elämää ja elämä rakastaa minua!
***
 
Tämä hetki: MIEKAT 4. ASELEPO


”Tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistautuminen, yhdentyminen, laajeneminen.”
 
Tämä kortti kuvaa uuden toivon ja sisäisen eheyden mahdollisuutta. Se heijastaa selkeyttä ja harkintaa, joiden avulla tilanteiden todellinen olemus voi paljastua. Kortti edustaa pysähtymistä, rentoutumista ja meditaatiota. Se symboloi myös yksinäisyyteen vetäytymistä, puhdistumista ja selkeyden saavuttamista. Kortti on parantamisen ja parantumisen kortti, joka antaa mahdollisuuden toipua menneisyyden koettelemuksista. Kortti kehottaa tilanteen seuraamiseen levollisena mutta valppaana.
 
Järjestä itsellesi aikaa olla yksin. Rentoudu, hiljenny ja anna itsellesi mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla. Anna kehosi ja mielesi levätä ja kerää uusia voimia.
 
NYT ON AIKA HELLITTÄÄ HETKEKSI. PYSÄHDY JA ANNA ASIOIDEN MENNÄ OMALLA PAINOLLAAN.
 
ANNAN PARANTAVAN ENERGIAN VAIKUTTAA ITSESSÄNI.
***
Lähitulevaisuus: AURINKO

 
"Erittäin suuri luova energia, tietoisuus, luovuus, kumppanuus, lämpö, nykyhetkessä eläminen, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys."

Aurinko symboloi elämän energiaa, lämpöä, luovuutta, ystävyyttä ja yhteistyöhalua. Aurinko on inspiraation lähde ja se avaa mahdollisuuden kokea sisimmässä piilevät rajattomat voimavarat. Tämä kortti kuvastaa kykyä ilmaista sisäistä olemustasi täydellisesti ja luovasti. Aurinko ilmentää sisimmästä pulppuavaa perusvoimaa sekä tasapainoisia ja onnellisia ihmissuhteita. Kaikenlainen yhteistyö on tämän kortin erityissuojeluksessa!

 Toiveittesi täyttäminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa."

"Kortissa on kaksi lasta, joilla on perhosen siivet; tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena. Kaikki energia voidaan käyttää nyt  yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen."

Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.
***
Eikö olekin valoisat kortit!? Sauvojen Prinssi kyselee haasteita elämässäni ja onhan niitä. Miekkojen kortti taas kehottaa ottamaan rauhallisesti ja sitä rataa ja aurinko korostaa hetkessä elämistä!
Minä selvästikin odotan oikeaa hetkeä, jolloin saatan aloittaa tämän kuntoiluprojektin. Olen jo ajatuksen tasolla useasti kuntoillut ja se on jotain. Kohta minä olen siellä. Olen myös ääneen puhunut uusista asuntohaaveista ja kohta uskon että senkin suhteen alkaa tuulemaan. Eilenkin yksi puolituttu tarjosi kotiaan meille asunnoksi :-D
Tilkkutyötkin kiinnostavat, voi kun olisi aikaa! Mutta kirpputoreihin ei edelleenkään ole löytynyt kiinnostusta. Ehkä joskus taas :-)

Mukavaa päivää Sinulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)