lauantai 3. syyskuuta 2016

Letkeä lauantai!

Huomenta!

Tänään nostin kolme korttia - pitkästä aikaa - joten katsotaan missä tunnelmissa tämä viikonloppu sujahtaa! Minulla se ainakin alkoi aikaisilla unilla ja vielä aikaisemmalla heräämisellä...

Mutta asiaan.

Lähimenneisyys: MIEKAT 7. TURHAUTUMINEN-lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset-

Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksillesi.

Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu.
Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomuksesi ovat?

Minulla on kaikki mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.
***

Tämä hetki: VAUNUT

 

-uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio, hengellinen tie-

Kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai jonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinoloissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kehitys on suotuisaa.

Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi. Etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.

Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.
***

Lähitulevaisuus: LANTTIEN ÄSSÄ

 

"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys"

Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi. 

Lanttien ässä edustaa niin sisäistä kuin ulkoistakin hyvinvointia. Se symboloi kokonaisvaltaista tyytyväisyyttä, eheyttä ja turvallisuuden tunnetta. Tämä on onnistumisen ja täyttymyksen kortti, joka auttaa pääsemään irti kaikenlaisista rajoitteista, negatiivisuudesta ja ylikriittisyydestä. Lanttien ässä edustaa täyttymystä ja menestystä joka saavutetaan käytännön toiminnan avulla mutta henkisistä arvoista tinkimättä.

"Muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu muutokselle luottavaisin mielin!"

Tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi odottavat sinua! Ne kutsuvat sinua juhlimaan elämää ja nauttimaan siitä sen kaikilla tasoilla.

Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

Osaan arvostaa sitä, mitä olen saanut aikaan! 
***
Moninkertaista muutosta tässä nyt luvataan. Miekkojen seiska ikäänkuin muistuttaa olemassaolostaan. Mikä ihme lannistumisen ja epäonnistumisen pelko meitä suomalaisia vaivaa? Vai voiko tätä edes yleistää? Mielestäni se myös muistuttaa siitä, että omaa asennettaan voi ja pitää pystyä muuttamaan. Samoin mielikuvitus voi tehdä tepposet, joten epäilyksillä ja kuvitelmilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. (omassa elämässäni tämä liittyy joko työhön tai harrastuksiin tai sitten molempiin...)
Vaunut lupaavat ihanaa positiivista muutosta elämään. Se myös vihjaa, että jottain tarttis tehdä. Viittaan tässä nyt kehoon ja sen tarvitsemaan toimintaan. Olen nimittäin tässä nyt ystävilleni puhua pälpättänyt, miten todellinen liikkuminen on kadonnut elämästäni lähes kokonaan. Jotain tarttis sillekin tehdä. En ole saanut vain aikaiseksi. En sitten millään! Olisiko nyt aika?
Ässäkortti lupaa kaikkea hyvää. 
Tähän on hyvä lopettaa ja aloittaa aamun askareet.

KIVAA PÄIVÄÄ SINULLE!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista korttien kertomaa.

    Kortit itsessään ovat kauniita ja värikkäitä.

    Hyvää syksyä Sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)