perjantai 28. lokakuuta 2016

Perjantaina kuvaan astuu Kohtalo!

Huomenta!

Tänään onkin sitten yllättäviä käänteitä luvassa, niinkuin tämä WHEEL OF FORTUNE- kortti meille kertoo.

 

" -Luck, fate and fortune
-the inevitable cycle of change
-outside influences on your destiny
-a change, for better or worse"

***
Kissamuori on melko iäkkään, mutta myös viisaan näköinen. Kynttilät palavat ja tarot- kortit on levitetty pöydälle. Jokin tulee muuttumaan, joko parempaan tai huonompaan. Jännittävää nähdä.
Perjantai on usein odotuksia täynnä. Ainakin minulla. En tiedä mikä siinä on, mutta kun työviikko alkaa lähentyä loppuaan, pitäisi tunnelman nousta kattoon eikä se aina nousekaan. Nyt olen kärsinyt jo toista päivää ankarasta päänsärystä eikä pal naurata. Lääkkeen avulla se menee ohi, mutta heti kun vaikutus lakkaa, alkaa se uudestaan.

Tässä tilanteessa on siis mukavaa ajatella asioita, jotka tuottavat iloa. Ensinnäkin olen tehnyt syyssuursiivoa. Olen saanut vihdoin siivottua kotiani johonkin tolkkuun ja se on ollut todella mukavaa ja mielihyvää tuottavaa. Miten ihanaa on olla kotona, kun on siisti koti. Olen ollut niin saamaton koko syksyn, että epäilin jo kilpirauhasen vajaatoimintaa, mutta eihän minulla sitä ollut. Toisaalta hyvä niin, ettei ollut.

Olen tavannut uusia ihmisiä; se on ollut iloa tuottavaa ja ajatukset ovat joulussa ja jouluihmisenä se saa minut hyvälle tuulelle. Josko viikonloppuna saisin jo Jouluvaloja laitettua, niin hyvä olisi.

Oikein ihanaa perjantaipäivää Sinulle!!!

3 kommenttia:

  1. Heheee... mullakin on tänään kohtalon mietteitä blogissa :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin sain tänää siivottua huushollini, no en suursiivousta mutta tavallista paremmat viikkosiivoukset :-)
    Kohtalon oikut ovat ainakin mielessä, ja saattaa se muuttuakin, toivottavasti parempaan suuntaan :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)