keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Sauvojen kaksi keskellä viikkoa

 Huomenta!

Tänään meille ilmestyy korttipakasta SAUVOJEN KAKSI:

  
-Achievement within certain limits, Is that it?, 
-an enterprise grows up and away, 
-satisfaction, but tinged with depression.
***
Mielenkiintoinen kortti. Kaksi sauvaa on kissan kainalossa ja kissalla komea punainen palttoo päällä. Ollaan ulkona ja hän katselee kädessää olevaa kultaista patsasta. Kaikki on periaatteessa ihan hyvin, mutta pieni depressio saattaa nostaa päätänsä. Jotain alakuloa on siis ilmassa.

Minulla on tänään pitkä päivä. Lähden töistä suoraan erääseen tapaamiseen, siellä on tuttavia 10 vuoden takaa. Kuulun tavallaan sellaiseen "kerhoon", vanhan harrastuksen jäämiä. Ei se haittaa, vaikka olenkin eri planeetalta. Olen nuorempi kuin kaikki muut ja muutenkin elän ihan erilaista elämää kuin he. Mietin siis, mitä itsestäni kertoisin - ja elämäntilanteestani.

Mukavaa keskiviikkoa teille! Jotenkin alakuloinen olo nyt jo. Kyllä se tästä.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Uskon, että tän päivän treffit voi olla monellakin tavalla haastavat ja hieman "pelottavat". Omaksi viihdytykksekseni päätin ottaa selvää, että kuinka se tulee menemäänn... Ja se tulee menemään hyvin, ihmiset ottavat sinut ja sinun elämäsi hyvin ja kiinnostuneesti vastaan, eivätkä katso pahalla tai skeptisesti. Joten ei muuta, kun zemppiä sinne, älä kuitenkaan vedä kaikkea huomiota itseesi, sillä sinulla on mielenkiintoisin elämä ja muut voivat jäädä sen "varjoon".. Ymmärrät varmaan mitä tarkoitan, kuitenkin tästä voi poikia jotain hyvää sinulle. :) -peace & love, and respect to you all-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Voi kiitos ajatuksistasi. Ihan hyvinhän kaikki meni ja tunsin oloni mukavaksi. Tapaaminen oli sen verran intensiivinen, että kärsin nyt toista päivää karmeaa päänsärkyä/ migreeniä, mutta voi se johtua muustakin.

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)