tiistai 15. toukokuuta 2018

Tiistain saavutus ja vähän muuta

Huomenta!

Tänään tätä: LANTTIEN 9. SAAVUTUS


-kasvu, saavutus, rakkauteen, viisauteen, luovuuteen sitoutuneisuus, mitä enemmän annan sitä enemmän saan-

Kortin keskellä olevat kolme lanttia symboloivat rakkauden, viisauden ja luovuuden yhdistymistä. Keskeisin yhteenliittävä voima on rakkaus, jonka vaal.pun väri näkyy kahden muun värin läpi. 

Tämä kortti symboloi tasapainoa ja korkeampaa tietoisuuden tasoa, joka näkyy myös ulospäin. Kortista kuvastuu ehdoton luottamus siihen, että valittu tie on oikea. Kortti on ilon, elinvoiman, menestyksen, antavan rakkauden ja täyttymyksen symboli. Kortti kuvastaa myös sadonkorjuun aikaa, työn hedelmistä nauttimisen aikaa.

Jos tietämyksesi ja luovuutesi tulevat rakkaudesta, hyödyt kaikesta elämäsi tilanteista. Mitä syvemmin olet sitoutunut, sitä laajempi on ymmärryksesi.

Tiedätkö, mikä on elämäsi korkein päämäärä?

Mieti tarkoin, onko se, mitä nyt pidät saavutuksena, tasapainossa lopullisen päämääräsi kanssa?

Kaikki, mitä tänään tapahtuu, on parhaaksi kasvulleni. Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan.

Kun olet avoin, tietoinen ja rakastava, olet valmis ottamaan myös vastuuta. Silloin vaikeimpiinkin kokemuksiin kätkeytyy suuri lahja.

*** 

CURIOSITY

 

"Aloita projekti, joka liittyy johonkin, josta olet kiinnostunut. Olet luonnostaan kiinnostunut asioista, jotka liittyvät elämäntehtävääsi maapallolla.  Tarkkaile ajatuksiasi ja tekemisiäsi, ja saat paremman kuvan siitä, mistä olet kiinnostunut. Tarkkaile sinua innostavia aiheita, vapaa-aikaasi ja sitä, mikä kiinnittää huomiosi muissa ihmisissä. Tämä kortti pyytää sinua tutustumaan mielenkiinnon kohteisiisi ja oppimaan sinua kiinnostavasta asiasta lisää. Toisin sanoen, käytä uteliaisuuttasi voimana, joka ajaa sinua kohti parempaa itsetuntemusta."
***
Upea, mahtava kotti!
 
Ihanaa päivää Sinulle!

Upeaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)