torstai 10. toukokuuta 2018

Torstaina kiitollista

Huomenta!

Tänään teemana on kiitollisuus.


Ajattele ihmisiä ja asioita, joista olet kiitollinen. Kiitollisuus lämmittää sydäntäsi tunteilla, jotka ovat terveellisiä mielellesi ja ruumiillesi. Kiitollisuus korvaa surullisuuden ja saa asiat sujumaan paremmin. Jokainen rakastaa kiitollista ihmistä ja hänen kanssaan halutaan olla ystäviä. Ihmiset, jotka eivät ole kiitollisia ja säälivät itseään tekevät itse itsestään surullisia. Jos lasket, kuinka paljon olet saanut osaksesi siunauksia ja syyt miksi sinun tulisi olla kiitollinen, niin tulet huomaaman, miten avokätinen elämä on itse asiassa ollut. Mitä enemmän uskot saavasi elämältä lahjoja, sitä enemmän niitä myös saat. 


***

Kiitos että olet! Laitoin tärkeän iskulauseen Mummoni korttiin. Vietimme hänen kanssaan äitienpäivää vähän etukäteen, sillä lähden matkoille viikonlopuksi. Harmi, etten ottanut valokuvaa kortista jonka hänelle tein, mutta tuo Kiitos että olet! kiteyttää kaiken. 

Kiitollisuus on yksi lempiaiheistani ja aina välillä tunnun sen itsekin unohtavan. Elämä ei ole oikeastaan yhtään hullumpaa. Erityisesti tämä kuvan kortti on hyvin kaunis. Yritänpä suurentaa sitä. Kissa on olkapäällä ja yksisarvinen vieressä. Siinä on hyvä olla.

Upeaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)