sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Viikon 4. krapu

Linvistit kyttää meit. Taas ne on siin kyttäämäs. Tämän kyttäämisen opin 7- vuotiaana kun vierailin ystäväni Tiinan luona. Tiina sanoi että naapurit kyttäävät heitä, samoin sanoi Tiinan äiti. Aina ne naapurit kyttäs. Meillä kotona ei kyllä kukaan kytännyt. Nyt aikuisena kun tulen väsyneenä töistä suututtaa jos joku ulkona minua toljottaa. Siinä sekin kyttää - ajattelen.

Me karattiin naimisiin - julisti ystäväni facebookissa vaaleassa mekossaan nuttura päässä. Kätevää karata naimisiin. Hän valitsi sitten kuitenkin sen kunnollisen ja tylsän miehen.

Nuoruuteni oli vaarallinen ja hullu. Seurustelin vaarallisen miehen kanssa ja elin vaarallista elämää. Nyt olen halunnut unohtaa kaiken; ja jos ajatus karkaa palautan sen.

Muita krapuja

Viikon 4 krapu olisi tarkoitus sisältää seuraavat kolme sanaa: karata, vaarallinen, kyttäys

8 kommenttia:

 1. Tulinpas taas piipahtamaan🤗Mukavaa tammikuuta🌹

  VastaaPoista
 2. Pienillä paikkakunnilla ihmiset kyttäävät toisiaan. Muistuu mieleeni kouluajoilta, miten naapurin Aunen verhot vaan heilahtivat kun tulin jonkun pojan saattelemana kotiin. Ehkä uskallat sentään joskus vasrallista nuoruuttasi muistella :)

  VastaaPoista
 3. Ah, vaaralliset miehet vaan on niin houkuttelevia :)

  Kyttääjiä oli ja on edelleen, tässä meidän kylällä on yksi. Hänen talonsa ohi kun menee, pian tietää kaikki mihin ja milloin on menossa, jos akka on pihalla niin kyselee.

  VastaaPoista
 4. Joo, meidän taloyhtiömme kyttääjä on Pipsa. Tietää kaiken, näkee kaiken.
  Hyvin kaukaa kierrettävä tapaus :D

  "Karata naimisiin"....se mielestäni pidetään salassa, ikä julisteta facessa :D

  VastaaPoista
 5. Kyttääjiä on tietysti enempi siellä, missä on väkeäkin enemmän. Näin syrjässä asuessa en ole tietoinen lainkaan kyttäämisistä. Kait se määrätynlaista luonetta vaatii, että on niin kovin kiinnostunut ja vieläpä hieman negatiivisella tavalla kanssaihmisistä.

  VastaaPoista
 6. Nykyajan kyttäämistä ja juoruilua on sosiaalinen media.
  Toki löytyy niitäkin jotka livenä ovat kiinnostuneet muiden tekemisistä kun itsellä ei ole elämää...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)