keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Vuositarot 2020

Oikein hyvää ja tunnelmallista uutta vuotta juuri Sinulle lukijani! Vuoden herkullisin osuus on takanapäin, sillä tein tulevan vuoden vuositarotin. Esittelen sen teille kuukausittain, mutta tässä pikakatsaus pöydän antimiin:

Vuositarot 2020 on tehty ja pöytä näyttää todella mielenkiintoiselta. Tänä vuonna meille esiintyy neljä suuren arkanan kortteja sekä myös yllättäen runsaasti, peräti viisi lanttien kortteja, joista kaksi on Prinsessa ja Prinssi. Muutama muukin kortti on tullut joukkoomme. Helmikuussa tuleva Aurinko valaisee koko pöydän ja niinpä heti maaliskuun Lanttien 7. epäonnistuminen ja kesäkuun miekkojen 3 suru saavat heti paljon miedomman vaikutuksen pöydässä.

Mutta nyt tähän päivään ja tähän vuoteen.

Vuoden teemana on MALJOJEN 6. MIELIHYVÄ

 

- himo, nautinto, mielihyvä seksuaalisissa suhteissa, rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto, tunteiden uusiutuminen-

Maljojen viitosessa kuvattu pettymyksen pelko on voitettu. Ruumis ja sielu ovat puhdistuneet ja ne ovat valmiita nautinnolliseen vuorovaikutukseen rakastetun kanssa.

Lootus puhkeaa kukkaan hehkuen herännyttä elinvoimaa kuvaavia voimakkaita keltaoransseja värejä. Maljat on tehty kuparista, sisäistä parantumista symboloibista metallista. Jokaisessa maljassa on kerällä käärme. Ne kuvaavat seksin luonnollisen kokemisen aikaansaamia suuria muutoksia. Ylitsevuotavat tunteet virtaavat kukinnoista maljoihin, joiden jalat on tehty harvinaisista ja arvokkaista hedelmistä. 

Tämä kortti kutsuu sinua antautumaan omien tunteidesi rikkaudelle. Saatat kokea sen hyppynä veteen. Se on kuin jäätynyttä odotusta siitä, että tiedät sukeltavasi syvälle. Tiedät häviäväsi, päästäväsi irti jostain. Kun nouset jälleen pintaan, olet vahvistunut ja virkistynyt. Tapahtuu kuoleminen ja uudelleensyntyminen. Riskin ottamisesta on tuloksena syvällinen tunne-elämän puhdistuminen ja uusiutuminen. 

Menneisyyden kaipuuta, viattomuutta, lapsenomaista jakamista. Voi olla että elät liikaakin menneisyydessä. Joku menneisyydestä voi kuitenkin tulla tuomaan sinulle iloa ja lapsenmielistä onnea päiviisi.

Nauti nyt kaikesta, mitä elämä sinulle antaa. Se on paras tapa osoittaa kiitollisuuttasi.

Pidätkö kiinni vanhoista uskomuksistasi, josta estävät sinua nauttimasta mielihyvän tunteista?

Nauti omien tunteittesi yltäkylläisyydestä ja jaa se kumppanisi kanssa.
 
Ja/ Tai: Vahvistuksena vielä: "Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot." 


***
Tammikuun teemakorttina on MAAILMANKAIKKEUS




”Täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen.”
 


Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkaa Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan. Tämä täydentyminen aloittaa samalla olemassaolon korkeammalla tasolla. Lopullinen päämäärä on saavutettu - paluu alkuperäiseen kosmiseen ykseyteen.



Nyt näet itsesi ja maailman sellaisina kuin ne todella ovat. Tätä symboloi oikealla ylhäällä oleva Horuksen silmä.

Ympyrä on sulkeutunut. Olet lähempänä maailmankaikkeutta. Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.

Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen? 

Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista loppuunsaattamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.


Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa.

*** 

Tämäpä on todella mielenkiintoinen sysäys alkuvuoteen. Kaikki on nyt uutta, ja uusi vuosi on edessä. Tehdään siitä niin hyvä ja onnistunut kuin vain voidaan!

Upeaa Uutta Vuotta, nähdään jatkossakin täällä!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)