maanantai 8. kesäkuuta 2020

Harjoittelua!

Huomenta!

PRACTICE



"Paras tapa oppia olemaan hyvä jossakin, on harjoitella, harjoitella ja harjoitella, kunnes onnistut. Harjoitellessasi joinain päivinä tunnet itsesi vahvemmaksi kuin toisina ja huomaat, että taitosi paranevat mitä enemmän niitä käytät. Muista siis olla kärsivällinen. Tulet myös nauttimaan itsestäsi enemmän kehittyessäsi ja oppiessasi uusia taitoja."

***

Voi, tämä tarkoittaa varmasti uutta hula- hula- vannettani, joka odottaa minua postin automaatissa. Toivottavasti tällä hulalla pystyn paremmin hulaamaan kuin ensimmäisellä ostoksellani; se nimittäin sattui arkaan mahaani niin paljon, että hulaaminen oli mahdotonta. Tämä uusi hulavanne on sileämpi ja siten myös armollisempi... Joten ei muuta kuin harjoittelemaan.

Toinen harjoittelun arvoinen asia on kohdallani unikoulu. Viime yön unet jäivät vähäisiksi ja jo kolmelta aloin odottelemaan että koska saa herätä. Viideltä nousin ylös. Välillä nukun liikaa ja välillä liian vähän. Kuvastaako tämä sitten sitä kadonnutta elämänhallintaani, mustavalkoisuutta, on-off- ihmistä ja epävakaata persoonallisuutta että asiat joko tapahtuvat täydellä rytinällä tai sitten ei tapahdu ollenkaan. Sellainen kohtuus on vaikeaa. Se liittyy ihan kaikkeen; syömiseen, juomiseen, nukkumiseen, liikkumiseen....no joo. 

Viikko lomaa on takanapäin. Muutama vielä edessäpäin.

Ihanaa päivää juuri Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)