perjantai 12. kesäkuuta 2020

Kirpputorilöytöjä

Vihdoin viimein sain kirpparilöydöt pois astianpesukoneesta. Pieniä, edullisia ja ihania löytöjä olen tässä parin viikon aikana tehnyt. Vaikka loosit ovatkin jonkin verran tyhjentyneet, on silti paljon katsottavaa ja kierreltävää.

Kas tässä:

 Näitä Pentikin pieniä ja isoja lasilautasia minulla on jo yllinkyllin. Olen jotenkin hurahtanut niihin, enkä tiedä miksi. Tämä tämmöinen on söpön liila, joka ei kyllä tästä kuvasta käy ilmi. Sain sen puoleen hintaan, joten maksettavaksi jäi vain 2,50,-


 Ärjyt kissakipot. Hoh hoijaa, tämän tyyppisiäkin on meillä jo jonkin verran, mutta tässä taas kaksi lisää. Jokin näissä viehätti ja täällä ne nyt on.


Näistä löydöistä nämä pantterilautaset tuovat nyt eniten iloa elämään. Ostin Maljojen Ritarille ja minulle söpöt leipälautaset, kun tuntuu että juuri niitä pieniä söpöjä leipälautasia on niin vähän. Näistä on mukavaa sitten napostella jotakin pientä.

Ai niin, muutamme nyt loppukuuksi mökille, joten mitän sen kummempaa tajunnanvirtaa ei kaiketi ole nettiyhteyksien takia luvassa. Toki perinteiset korttikatselmukset onnistuvat....

4 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)