maanantai 1. kesäkuuta 2020

Vuositarot 2020 / Kesäkuu

Huomenta!

Kesäkuun teemakortiksi nousee

MIEKKOJEN 3. SURU

-

-huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa esiintyvä jännite-


Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Vain siten menetetty tasapaino voidaan saada takaisin.

Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä tai kohdata?

Irtaudu ahdasmielisyydestä, niin pelkosi ja surusi kaikkoavat. Ole avoin ja haavoittuvainen, uskalla rakastaa ja tulla rakastetuksi. Hyväksy elämä sellaisena kuin se on. Joskus se on iloa, joskus surua ja kipua ja joskus olet vain ilman mitään tunteita. Älä anna pelkojesi olla esteenä täysipainoisille ihmissuhteille. Tämä kortti on haaste sinulle ja sisäiselle kasvullesi. Muista että suurikin tuska muuttuu lopulta iloksi ja rakkaudeksi. 

Kenenkään ei ole mahdollista olla joka hetki onnellinen. Nyt kokemasi vaikeudet johdattavat sinua lopulta oikeaan suuntaan, kun et takerru niihin. Älä usko kaikkea mitä mielesi sanoo!

***

Aurinkoista kesää Sinulle!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun löysin sinun blogin. Olet kirjoittanut paljon tarot-korteista, ne ovat lähellä sydäntä myös minulle. Tykkään kun kirjoitat suoraan, niin että lukija joutuu kohtaamaan itsensä, sitähän tarot useimmiten pohjimmiltaan on. Käy katsomassa minunkin sivut jos kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Hei käyn katsomassa ihan tosiaan!!! Ihanaa kun löysit minut!

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)