keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

Susi - päivän voimaeläin

 Huomenta!

Tänään voimeläin susi tuo sitkeyttä päivään!

Kun voimaeläimesi on susi, niin olet itsekin hieman kuin susi ja omaat susi-ihmisenä suden ominaisuuksia. Susi on aina ollut myyttisenä voimaeläimenä hyvin arvostettu. Amerikassa intiaanit ovat parhaimmillaan samaistaneet itsensä susiin, hakeneet niiltä voimia ja tietoa siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 

Väärinymmärrettyä sutta pidetään perimmäisen pahuuden edustajana ja julmana, vaikka se todellisuudessa onkin omiensa keskuudessa mitä sosiaalisin, leikkisin, seurallisin, toista huomioivin ja ystävällisin. Sudet välttävät keskenään riitoja ja yhteenottoja ja kykenevät pelkillä ilmeillä, eleillä ja asennon muutoksilla rauhoittamaan tilanteet. 

Elämän peruskysymyksistä kuolemaan susi-ihminen kykenee suden (ja intiaanien) lailla suhtautumaan osana luonnollista elämää ja kohtaa näin kuolemankin tyynesti ja arvokkaasti. Tähdissä sutta edustaa Koiran tähtikuvio, Sirius, jota monet alkuperäisheimot pitävät kuolleiden asuinsijana. Lähde: Tunturisusi.com

Ihminen, joka sielunsa syvyyksissä tuntee yhteyden suteen ja omaksuu luontevasti suden omaksi voimaeläimekseen, kantaa sudenvoimia ja erityisiä, susimaisia ominaisuuksia. Niitä ovat uskollisuus ja kyvykkyys hyvään ryhmätyöskentelyyn. Perhe-elämässä susi-ihmisessä korostuvat suden kaksi puolta: sekä äärimmäinen yhteenkuuluvuus ja uskollisuus perheelle, mutta samaan aikaan myös voimakas halu säilyttää oma vapaus ja itsenäisyys. Voimaeläimenä Susi voi tuoda uusia tuulia räjähtävällä tavalla. Susi on sitkeä, omalle heimolleen lempeä peto, joka pystyy venymään äärimmäisiin suorituksiin muiden puheista huolimatta. Eläimistä susi on kaikkein lähinnä ihmisen käyttämää hierarkiaa. Vaikka susi on laumaeläin, siihen liitetään myös yksinäisyys. Susi meissä ihmisissä voi osiltaan olla yksinäisyyden kaipuuta, joka sekin luonnollisesti vaatii sitkeyttä ja kestävyyttä.

Suden elementti on Tuuli ja voima Opettaja. Susi-ihmiset ovat polkujen etsijöitä. He etsivät uusia ideoita, tietoja ja taitoja, jotka he voivat myöhemmin opettaa omalle ryhmälleen. Uuden opettajan tie ei ole helppokulkuinen, josta voi kertoa jo se miten sudelle on luotu käsittämättömän huono maine syyllisenä vähän kaikkeen. Kun suden voima herää sisälläsi, mikään ei ole enää entisellään. Omaksut paljon uutta elämän mysteeristä ja saatat myös kiinnostua kuun rytmeistä.

Lähde: Markku Backman: Voimaeläimet – syvä yhteys, Whizhealer 2019

tiistai 2. heinäkuuta 2024

Usko itseesi!

 Huomenta!

Tänään Yksisarviskorteista nousi:  USKO ITSEESI



"Näe itsesi menestyvän ja tulet menestymään! Tämä kortti kehottaa sinua ajattelemaan positiivisia ajatuksia itsestäsi. Jos sinulla on jotain, jota tarvitset tai haluat, niin luo mielikuva itsestäsi onnistumasta.  Mitä enemmän uskot itseesi, sitä paremmin asiat onnistuvat.
Jos uskot menestykseesi, tulet saamaan hyviä tuloksia. Jos taas murehdit epäonnistumista, et tule nauttimaan kokemuksistasi.  Tärkeintä on uskoa siihen, että pystyt! Joka kerta kun teet jotain uutta, sinä opit ja kasvat. Ja tulet kiittämään itseäsi siitä, että opit voivasi tehdä kaiken, mihin uskot pystyväsi."

***
Ihanaa päivää!

maanantai 1. heinäkuuta 2024

Heinäkuun teemakortti

 Huomenta!

Heinäkuun teemakorttina on INTOHIMO

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGhD8FFBdKO1OKI-rV4vaLVhIxgfGxxl3epL8y-k7uuUzM6UJRnSpiiD_z49Lo4M6tx3f4n9gPr_M-Ndxr-gYPRBdZOWljylI3tOpGs25vZHkxaPl1RMAarHF3ddDknGAj3hTf6akBUXBw/s320/intohimo.jpg

 
-leijona- intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen-

 " Sisäistä voimaa. Kärsivällisyydellä ja henkisellä voimalla peitotaan haasteet. Mielenvoimaa. Hallitse halusi ja saat uutta voimaa tilanteen kautta. Kortti opettaa luottamaan sisäiseen voimaan sillä fyysinen voima ei auta tilanteessa johon tämä kortti nousee. Pysy siis vahvana ja luota omiin kykyihisi. Älä turhaan kiirehdi, sillä myös kärsivällisyys on sisäistä voimaa jota tarvitaan."

Luota voimaasi ja elämänhaluusi. Tästä sisäisestä lähteestä saa alkunsa kaikki se, minkä voit maallisessa elämässä kokea menestyksenä ja täyttymyksenä. Opi hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, ilman minkäänlaisia ehtoja. Muista, että lempeydellä ja suvaitsevaisuudella kesytät niin sisäiset kuin ulkoisetkin viholliset! Luota vaistoihisi.
Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surun, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana. 
 
Nautin elämästä täysin siemauksin enkä rajoita itseäni ja omaa energiaani.  
***

Helteistä heinäkuuta!