lauantai 13. syyskuuta 2014

Lempeä lauantai!

Huomenta!

Viikonlopun näkymät ovat aurinkoiset :-) Sen kertovat myös tämä kolmen kortin pöytä.

Lähimenneisyys: SAUVAT 7. ROHKEUS
 
Tämän kortin nostin myös viikko sitten lauantaina. Silloinkin se vaikutti lähimenneisyydessä.

-rohkeus, uskallus, sysäys, riskien ottaminen, ei kompromisseja-

Ilmaisen oman totuuteni avoimesti ja rehellisesti.

 ***

Tämä hetki: MALJAT 3. RUNSAUS



 Tämä kortti vaikutti viimeksi keskiviikon pöydässä...Hmmm.. 

”Ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, harvinaislaatuiset, kallisarvoiset tunteet, jotka voidaan ilmaista läheisellä tavalla.”
 
Sinulla on jotain erityisen arvokasta jaettavaksi. Ole avoin ihmisille, jotka voivat jakaa nuo kauniit tunteet kanssasi. Myös he ovat lahja- sinun ei tarvitse etsiä heitä. 
Onko olemassa ihmisiä, joille et ole vielä ilmaissut heitä kohtaan tuntemaasi rakkautta?
Anna nyt kaikkea, mitä haluat antaa täysin tietoisena rajattomista rikkauksistasi.
Tänään elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.
***
 
Lähitulevaisuus: MALJAT 9. ONNELLISUUS

 

"Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa. Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta! Kortti ilmentää iloa, avoimuutta ja jakamista, jotka kumpuavat ylitsevuotavasta rakkaudesta; rakkautenne säteily vetää myös muita ihmisiä puoleensa, jos he vain ovat sille avoimia. Kortin ilmentämä onni ei rajoitu yhteen ihmiseen. Haluat jakaa myös muiden kanssa sen, mitä olet kokenut Hänen kanssaan. Säteilystäsi voivat nauttia kaikki, jotka ovat sille avoimia; he vain vahvistavat ja syventävät onneasi."

Mitä enemmän ilmennät ja jaat iloa, sitä enemmän iloa virtaa sinulle takaisin rikastuttaen elämääsi.



OIKEIN IHANAA LAUANTAIN JATKOA SINULLE <3

4 kommenttia:

  1. ♥kiitos, samoin sinne, kivaa lauantain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantai sujui pitkälti sienimetsässä :-) Nyt on sienet suolassa ja kohta nukkumaan :-)

      Poista
  2. Pakko kirjoittaa vielä tarotkorteistani. Olen askarrellut kaksi vuotta atc-kortteja, jotka ovat suurinpiirtein pelikorttien kokoisia. sain kiinnostavan tarot kipinän, ja askartelin kaikille maille omat hassutuskortit, koska korttini lentävät taivaan tuuliin vaihtokortteina, ja niitä ei varmaankaan kukaan kerää oikeaksi pakaksi. Nehän ovat höpön höpön tarotteja, kuten sanoin. Kaikilla on oma mieltymys, vesi - tuli - maa - ilma.
    Tosi kiinnostavaa. Olen todellakin opiskellut tietoa, ja varmastikkin tulen jossain vaiheessa tekemään ainakin oman pakan (atc-korttejahan ei koskaan myydä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kirjoitit :-) Luulin että kokoat omaa pakkaa.... Minä taas en ymmärrä atc- korteista mitään, joten mukavaa kun valaisit vähän, mikä juju tuossa hommassa on. Mutta kuitenkin...todella mielenkiintoinen aihe ainakin minun mielestäni :-) Minä taas en ole kova askartelija enkä osaa edes maalata, joten omaa pakkaani ei tulla koskaan näkemään. Ehkä minulle jää sitten tämä korttien opiskelu tulkintoineen. Ja sitähän olenkin jo monen monta vuotta "harjoitellut" mutta onko tarottulkitsija koskaan valmis? Ei ainakaan ihan heti, jos tuskin koskaan!

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)