sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Pyhäpäivän työt

Huomenta!

Olen viime päivinä pohtinut kovasti ammatillista suuntautumistani ja yleensäkin työhön liittyviä asioita. Vaikka nyt onkin pyhäpäivä, en malta olla tekemättä pikakatselmusta ammattiini liittyen....

Päämäärä: Ammatilliset toiveet ja tavoitteeni SAUVAT 4. TÄYDENTYMINEN
 
"täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus"
Vanha täytyy saada päätökseen ennenkuin uusi voi alkaa. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan.
Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensin siitä, että vakiintunut tilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesti. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys.
Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, erovaisuuksistanne huolimatta? Mitkä asiat täytyy saada selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi?
Vanhan loppuunsaattaminen vapauttaa minut aloittamaan uutta.


Esteet: LANTIT 3. TOIMINTA
 

"Työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan; itseluottamus."
 Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä - velvollisuuden tunne tulee sisältäsi. 

Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!


Neuvo: LANTTIEN RITARI
 
Lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta.
Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, saat runsaan sadon. Onko elämässäsi jotain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?

Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäviesi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.
Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

Näihin ajatuksiin ja tunnelmiin, ihanaa syksyistä päivää Sinulle!
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)