keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Ongelmanratkaisua!

Huomenta!

Tänään kokeilen ongelmanratkaisupöytää. Sikäli jännittävä pöytä, sillä kohtalo puuttuu peliin. Toisaalta nämä kaksi muuta korttia olen juuri vähän aikaa sitten nostanut samaan pöytään. Samoja teemoja siis pyöritellään.

Päämäärä: LANTIT 3. TOIMINTA
 

"Työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan; itseluottamus."
 Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä - velvollisuuden tunne tulee sisältäsi. 
Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!

Esteet: KOHTALO

-uusi alku- laajeneminen- luovuus- suuri läpimurto- itsensä totetuttaminen- odottamaton onni tai sattuma-

"Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi! Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?"

" Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen."

Neuvo: SAUVAT 4. TÄYDENTYMINEN
 
 "täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus"

Vanha täytyy saada päätökseen ennenkuin uusi voi alkaa. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan.

Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensin siitä, että vakiintunut tilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesti. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys.

Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, erovaisuuksistanne huolimatta? Mitkä asiat täytyy saada selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi?
Vanhan loppuunsaattaminen vapauttaa minut aloittamaan uutta.

Jännittävää päivää Sinulle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)