maanantai 6. heinäkuuta 2015

Hurakka

Kohu, metakka, remu ovat internetin mukaan synonyymina hurakalle. En ole kyllä moista sanaa kuullutkaan. Ilmeisesti on vanhan kansan kieltä, ja jo poistunut käytöstä. Tai sitten hurakka on murresana, jota jossain päin Suomea vielä kovin käytetään?

Tämä päivä on mennyt pelastusarmeijalle. Heräsin tunnollisesti aamulla ja huomasin että aamun lehteä ei postimies pate enää meille tuo. Maljojen Ritari lähti töihin ja minä jäin kahvittelemaan koneen äärelle. Sitten lenkille koiran kanssa. Painokin oli taivaissa ja siitä tuohtuneena ostin pakkauksen varsiselleriä ja tein sosekeiton. Josko lähtis nesteet kiertoon? Otin varmuuden vuoksi päiväunet, sillä nythän ei ole kiire minnekään, olenhan lomalla.

Ennenkuin olin maistanutkaan sellerikeittoa, oli pakko tehdä ruisleipä grillimakkaralla. Se siitä laihtumisesta. Nyt onkin maha täynnä om nomnom ja lupasin tehdä Maljojen Ritarille ruuan valmiiksi kunhan hän saapuu töistä. Jotain makkararuokaa, sillä makkaraa tuli muutama takaisin viikonlopun jäljiltä, kun vietimme sen mökillä.

Kivan paikan saimme, en voi muuta sanoa. Ei vain vielä ole lomafiilistä täysin tullut, enhän ole ollut viikkoakaan vielä lomalla. Kyllä se tästä :-)

On päiviä ja on näitä päiviä. Pesukone laulaa ja tuuletin hurisee nurkassa. Mikä maanantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)