torstai 16. heinäkuuta 2015

Viheriö

Viheriö tarkoittaa golfreiän tasaista nurmiympärystä. Toisaalta voidaan sanoa että metsä viheriöi. Vai voidaanko? Viheriö, vihertää, kyseessä on kuitenkin vihreä väri. Täällä meidän mökillämme on vihreää yllin kyllin. Nurmikko ei täällä kylläkään viheriöi, sillä tämä on hyvin luonnonmukainen tontti. On metsää, niittyä, mustikanvarpua. Mutta täällä ei ole rantakallioita, mitä meillä viimeksi oli. Tämä on hyvin erityyppinen paikka.


On oikeastaan ihanaa olla turisti. Meillä on nyt ihan uudet kuviot täällä, minne mennään ruokakauppaan tai minne mennään jonnekin muualle? Vieressä kaksi ihan vierasta kaupunkia ja omasta kylästä saa ostettua kaiken tarpeellisen. Edellispäivänä ostin kesäkukkia ja istuttelin niitä vanhoihin emaliämpäreihin. Vähän kukerrusta tämän viheriön ympärille. Pöydällä on valkoinen syklaami ja ruokapöydällä niittykukkakimppu, koottu luonnon kukista!

Ajatuksena olisi ottaa myös paljon valokuvia ja lisätä niitä tännekin, saa nähdä miten se tällä läppärillä onnistuu. Viime kesänä taisi onnistua jotenkin, mutta hankalampaahan se on.

Kissagobeliini ei ole vielä löytänyt paikkaansa. Voi että. Täällä mökin tuvassa ei sille oikeastaan ole hyvää paikkaa ollenkaan. Hmmmmhhhppph. Ehkä se pitää laittaa meidän makuuhuoneeseen.

Aamukahvilla, ja kello lähenee puolta päivää. Haittaako tuo? Nythän ollaan lomalla :-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)