tiistai 28. heinäkuuta 2015

Loppuviikon katsaus perinteiseen malliin

Huomenta!

En ymmärrä, mikä minua nykyään niin väsyttää?! Tänäänkin pääsin vasta klo 10.00 sängystä ylös, ja eilen kuvittelin tuohon aikaan jo kulkevani kirpputoreilla löytöjä tehden.

Nyt kuitenkin katson loppuviikon tunnelmiin.

Lähimenneisyys: Miekkojen Ritari

 
”Päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko.”

Nyt on hyvä aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne.  

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttää laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä hän lepää ennenkuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat valon nopeudella. 
***

Tämä hetki: MALJAT 7. IRSTAUS

"Yliaktiivisuus, ikävystyminen, kyllästyminen, inho"

Se, mikä oli hetki sitten hekuman ja nautinnon lähde, on nyt menettänyt viehätyksensä. Kukinnot ovat kuihtuneet ja niiden tuoksu on ummehtunut. Tunteet ovat jälleen epätasapainossa. Tämä viittaa siihen, että jotain syvää pettymystä ei ole vielä selvitetty.

Olet yrittänyt peittää vanhat haavat, mutta itsesi harhauttaminen ei ole onnistunut. Jokaisten juominkien jälkeen, jokaisen pakoyrityksesi jälkeen vanhat ongelmasi nousevat esiin aivan liian selvinä. Tämä antaa kokemuksillesi entistä synkemmän ja alakuloisemman sävyn.

Sinun on aika avata silmäsi ja katsoa - kenties tuskalliseenkin- todellisuuteen. Vapaudut vain siten, että ymmärrät ja tiedostat oman sisäisen todellisuutesi. Jokainen yrityksesi välttää sen tiedostamista vain lisää tunne- elämäsi pysähtyneisyyttä.

Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa.

"Menestys ja hyvinvointi edellyttää, että opimme myös asettamaan itsellemme rajat ja sanomaan ei silloin, kun se vastaa sisäistä totuuttamme." 
***
Lähitulevaisuus: MIEKKOJEN PRINSSI


-ilman ilmaelementti; intuitio; luova ajattelu; kaikkien esteiden läpi tunkeutuminen; rajoittuneista ajatuksista ja esikuvista vapautuminen; selkeä havaintokyky-

 "Vapauta itsesi kaikesta, mikä rajoittaa mieltäsi ja henkisyyttäsi. Mutta varmista, että ilmaiset ideasi ja suunnitelmasi niin, että muut ihmiset ymmärtävät ne. Hyväksy nöyrästi heidän mielipiteensä. Ajattelutapasi saattaa olla paljon aikaansa edellä. Voit nyt sopeuttaa näkemyksesi sellaiseksi, että se voidaan toteuttaa käytännössä jo nyt uhraamatta silti mitään" 


"Luovat mahdollisuuteni ovat rajattomat."

***

Aika mielenkiintoista....Hmmm...Ainakin tuo Maljojen irstaus tulee kyllä ihan paikalleen...Viittaan ihan eiliseen postaukseen nim. ajan kysymys ;-)

Mukavaa keskiviikkoa Sinulle :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)