perjantai 3. heinäkuuta 2015

Viikonlopun katsaus!

Huomenta!

Helteinen aamu tuulettimen alla. Siitä inspiroituneena nostan kolme korttia tulevalle viikonlopulle.

Lähimenneisyys: MALJAT 7. IRSTAUS

"Yliaktiivisuus, ikävystyminen, kyllästyminen, inho"

Se, mikä oli hetki sitten hekuman ja nautinnon lähde, on nyt menettänyt viehätyksensä. Kukinnot ovat kuihtuneet ja niiden tuoksu on ummehtunut. Tunteet ovat jälleen epätasapainossa. Tämä viittaa siihen, että jotain syvää pettymystä ei ole vielä selvitetty.

Olet yrittänyt peittää vanhat haavat, mutta itsesi harhauttaminen ei ole onnistunut. Jokaisten juominkien jälkeen, jokaisen pakoyrityksesi jälkeen vanhat ongelmasi nousevat esiin aivan liian selvinä. Tämä antaa kokemuksillesi entistä synkemmän ja alakuloisemman sävyn.

Sinun on aika avata silmäsi ja katsoa - kenties tuskalliseenkin- todellisuuteen. Vapaudut vain siten, että ymmärrät ja tiedostat oman sisäisen todellisuutesi. Jokainen yrityksesi välttää sen tiedostamista vain lisää tunne- elämäsi pysähtyneisyyttä.

Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa.

"Menestys ja hyvinvointi edellyttää, että opimme myös asettamaan itsellemme rajat ja sanomaan ei silloin, kun se vastaa sisäistä totuuttamme." 
***

Tämä hetki: SAUVAT 6. VOITTO
 

-voitto- menestys- selkeys- läpimurto- energioiden yhdistäminen-

"Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa, missä tahdomme."

Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestyneet tarkoituksenmukaiseseti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleen syntymää kuvaavat feeniks- linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekin palaavat jälleen. Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.
***
 
Lähitulevaisuus: LANTIT 8. VAROVAISUUS


-herkkyys, hellyys, toisen huomioiminen, rakastava huolenpito, sisäinen ja ulkoinen kukoistaminen-

Se mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan, on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.

" Ahkera ja keskittynyt työ tuottaa tuloksia. Sinun tarvitsee ehkä olla vieläkin järjestelmällisempi. Mutta menestystä tulee kärsivällisyyden kautta. Opit uusia asioita. Voi merkitä uuden alan vaihtoa tai koulutuksen alkamista."

Tee kaikki, mitä tehtävissä on! Mutta hellitä sitten luottaen, että elämän virta vie sinua parhaaseen mahdolliseen suuntaan. 

***

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)