sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Sunnuntaina

Huomenta!

Koska tänään on erityinen viikonloppu, katson tänään kortit neljällä kortilla.

Indikaattorikortti: SAUVOJEN PRINSSI


-Kiihkeys, kukoistava rakkaus, intuitiivinen luovuus, pois pimeydestä, valoon-


Tämä kortti edustaa positiivista miehistä voimaa, jonka avulla voi saavuttaa asetetut päämäärät ja unelmat. Sauvojen Prinssi on voittanut oman pelkonsa. Hän on maskuliininen johtajahahmo, joka osaa kunnioittaa myös feminiinistä energiaa. Hän on elämänmyönteinen, luova ja huumorintajuinen ja tietää, miten toimia vaikeissakin tilanteissa.

Sinulla on kaikki mitä tarvitset! Älä anna minkään pidätellä itseäsi! Älä anna vauhtisi hidastua! Elämä on valmis ottamaan sinut vastaan. Luota rajattomiin luoviin kykyihisi.

Opi katselemaan maailmaa sydämesi silmin - huomaat että maailmasi muuttuu ja avaa sinulle rajattomasti mahdollisuuksia. 

Yhdistän voimani rakkauteen!
***
 
Lähimenneisyys: MALJAT 4. YLELLISYYS

 

”Rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus.-

 Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi. Vaarana on, että tunteet alkavat elää aivan omaa elämäänsä. jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät tiedostamattamme, selkeä vaaleansininen taivas tummenee ja menettää kirkkautensa.  
Läheisyys perheesi tai muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa antaa sinulle paljon lämpöä ja turvaa. Pidä kaikissa läheisissäkin ihmissuhteissa huoli omasta vapaudestasi!"
***

Tämä hetki: SAUVAT 3. HYVE

 
-hyveellisyys, turmeltumattomuus, rehellisyys, itseluottamus, ei kompromisseja-

Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa keskenään. Ymmärrät oman voimasi ja annat sille vapauden toimia. Et koskaan anna muiden alistaa omaa voimaasi. Tällainen sisäinen rauha tuo uutta itseluottamusta eikä turhista ongelmista tule rasitetta. Sisäinen viisautesi on riittävä ja pystyt torjumaan kaikki mahdolliset esiin tulevat huolet ja epäilyt. Olet täynnä elämänenergiaa ja voimaa, mitä kortin oranssi väri kuvaa.
Jos tiedät, mitä tahdot, ja olet vilpitön ja sopusoinnussa todellisen olemuksesi kanssa, menestys ja täyttymys seuraavat luonnostaan.
***

Lähitulevaisuus: NARRI

"Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen."

 Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen."

 "Narri kehottaa sinua antautumaan rakkauden vietäväksi. Kokeile jotain epätavallista ja hyppää rohkeasti tuntemattomaan. Se tuo mukanaan epävarmuuden mutta myös vapauden. Suhteenne on aito ja arvokas vasta, kun pystytte olemaan avoimia ja sanomaan toisillenne asioita, joiden vaikutusta että osaa ennakoida. Avoimuus tarkoittaa että voit kertoa Hänelle kaiken, mitä sisälläsi on - sanallisesti tai sanattomasti. Narrin ilmentämä vapaus tarkoittaa, että unohdat muilta omaksutut käsitykset, normit ja velvollisuudet. Seuraa sydämesi ääntä."

  Jos rohkenet antautua elämään todella täyttä elämää, sinulle voi tapahtua mitä hämmästyttävimpiä asioita.

  Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minut kuljettaakin. 

***

Mukavaa Sunnuntaita Sinulle!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)