lauantai 9. huhtikuuta 2016

Huhtikuun haaveita

Huomenta!

Huhtikuu on jo pitkällä. Katson nyt kolme korttia, miltä maailma taas sieltä näkökulmasta näyttää. Mielenkiintoista, että viikonlopulle olisi tulossa kaksi suuren arkanan korttia!

Lähimenneisyys: MALJAT 5. PETTYMYS

 

"täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät."
 
Porttikortti. Menetys, surutyö.Matka kohti valoisampaa tulevaisuutta, pysyvyyteen ja jatkuvuuteen.

Kultaiset maljat ovat muuttuneet lasisiksi. Ne ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Materia on voittanut henkisyyden. Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset.
 
Tämä kortti symboloi surua ja epäonnistumisen pelkoa. Se on tunteenomaista reagoimista johonkin sellaiseen, minkä ihminen menettää tai mitä hän ei saa. Asiat eivät kuitenkaan ole aina siltä miltä ne näyttävät. Toivoa ei ole menetetty; uuden alku on aivan lähellä. Tämä kortti kuvastaa myös herkkyyttä, haavoittuvaisuutta ja syvästi koettuja tunteita. Kortti saattaa kertoa myös siitä, etteivät tähän saakka nautintoa tuottaneet asiat enää tyydytä.

Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi ovat nyt tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.

Millä elämäsi alueella pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?

Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemään millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta omaa sisäistä ääntäni. 

***

Tämä hetki: KOHTALO


 
-uusi alku- laajeneminen- luovuus- suuri läpimurto- itsensä totetuttaminen- odottamaton onni tai sattuma-

Kohtalon kortti symboloi elämän jatkuvaa rytmistä kiertokulkua sekä elämän runsautta ja laajenemista. Se kuvaa uusia tuulia ja muutoksia, jotka rikastuttavat elämää monin tavoin ja auttaa irtautumaan menneestä ja aikansa eläneistä ajatusmalleista. Kortti heijastaa valppautta, jota tarvitaan eteen tulevien mahdollisuuksien havaitsemisessa ja voimien suuntaamisessa niin, ettei toimi elämän luonnollisia lakeja vastaan. Kortti edustaa lahjojen ja kykyjen täysmittaista hyödyntämistä.

"Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi! Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?"

" Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen."


***
 
Lähitulevaisuus: PAHOLAINEN

 

-uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys- 

 
Paholainen on yksi pakan väärinymmärryteimpiä kortteja. Ymmärtääkseen tätä korttia pitää vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta. 
Jotkut ihmiset saattavat "demonisoida" sinut, haluavat jättää nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidä humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalkasi maassa!
 
Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
 
Olen oman elämäni herra.
 
Ilmennä luovuuttasi kaikin mahdollisin tavoin. Säilytä kuitenkin aina vapautesi ja riippumattomuutesi. 
***
Omista tunnelmistani sen verran, että linkitän heti tämän maljojen pettymyksen vahvasti työhöni. Olen ollut todella pettynyt työkaveriini ja muutenkin koko kuluva viikko on ollut rankka töiden kannalta. Ikävää! Eilinen oli jo paljon parempi, mutta silti! Toisaalta olen aloittanut uuden dieetin, jota en ole orjallisesti noudattanut. Mutta en kuitenkaan näkisi tässä sellaista pettymystä, että olen tyytymätön itseeni. En myöskään ole huijannut itseäni, sillä olen tehnyt nämä pienet "ylitykset" kaikella armollisuudella ja tietoisesti.
Kohtalo on tietenkin aina jännittävä kortti! Jotain uskomatonta on tapahtumassa!!!Jotenkin oma olokin on kutkuttava, odottavainen. Ehkä siksi, että kaikkea kivaa on vielä tulossa kevään aikana! Paholainen on hauska, humoristinen, luova kortti.

Hurjan hauskaa viikonloppua Sinulle!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)