perjantai 1. huhtikuuta 2016

Vuositarot Huhtikuu/ Miekkojen Prinssi

Huhtikuussa 2016 meille saapuu Miekkojen Prinssi. Jo kortin väritkin puhuvat puolestaan, kevät on tulossa! On keltaista ja luovaa vihreää!


 
-ilman ilmaelementti; intuitio; luova ajattelu; kaikkien esteiden läpi tunkeutuminen; rajoittuneista ajatuksista ja esikuvista vapautuminen; selkeä havaintokyky-

Miekkojen Prinssin päällä on vihreä, tiukka, kudottu haarniska. Hän hallitsee luovan ajattelun, ideoinnin ja suunnittelun. Luovan ajattelun edellytys on rajoittamaton vapaus - se ei siedä minkäänlaisia rajoituksia. Prinssi onkin heilauttanut kätensä kauas taakse pystyäkseen katkaisemaan siteet vaunuista roikkuviin hahmoihin. Nämä hahmot symboloivat rajoittavia ajatuksia, tunteita tai suhteita, jotka saattavat hidastaa vaunujen etenemistä.
 
Vapauta itsesi kaikesta, mikä rajoittaa mieltäsi ja henkisyyttäsi. Mutta varmista, että ilmaiset ideasi ja suunnitelmasi niin, että muut ihmiset ymmärtävät ne. Hyväksy nöyrästi heidän mielipiteensä. Ajattelutapasi saattaa olla paljon aikaansa edellä. Voit nyt sopeuttaa näkemyksesi sellaiseksi, että se voidaan toteuttaa käytännössä jo nyt uhraamatta silti mitään" 
 
Millaisten uskomusten, tunteiden, suhteiden tai valmiiksi ohjelmoitujen ideoiden annat rajoittaa itseäsi? 
 
"Luovat mahdollisuuteni ovat rajattomat."
***
Sukkelaa huhtikuuta Sinulle! Käytetään kuukausi vapautumiseen, luovuuteen ja selkeisiin havaintoihin!!!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)