maanantai 11. huhtikuuta 2016

Hui, mitä energiat!

Huomenta!

Näin maanantaina taas olisi aika kolmen kortin kimaran. Hieman ristiriitaisella tuulella muistelen viikonloppuani, joka oli muuten oikeastaan ihan kiva. Mutta mutta....katsotaanpas nyt mitä alkuviikko tuo tullessaan.

Lähimenneisyys: Lanttien Kuningatar
 

- fyysinen hyvinvointi, kehosta huolehtiminen, aistillisuus, ansaittu lepo, ulospäin säteilevä sisäinen kauneus -



”Lanttien kuningatar on taivaltanut pitkän, raskaan matkan läpi autiomaan. Nyt hän on saapunut vihreämmälle, hedelmällisemmälle maaperälle. Kuningatar lepää valtavankokoisen ananaksen päällä nauttien virvoittavasta keitaasta ja katselee rauhallisesti taakseen jäänyttä pitkää ja vaikeaa taivalta.

Kuningatattaren edessä oleva pukki kuvaa lisääntymiskykyä, uuden elämän syntymisen edellytystä. Se voidaan nähdä myös Kauriina: kovana, hellittämättömänä, riippumattomana"

"Viittaa naiseen joka on hoivaava, mutta samalla hyvän liikevaiston omaava, hän on luotettava ja pitää perhettä tärkeänä."

Lanttien kuningatar symboloi vapautta, turvallisuutta ja anteliaisuutta. Hän uskoo itseensä ja omiin kykyihinsä. Lanttien kuningattaressa on elämää ylläpitävää voimaa, ja hänestä uhkuu naisellista rakkautta. Hän on tasapainoinen niin henkisesti kuin fyysisestikin ja osaa nauttia kehon aistillisuudesta. Hän tietää omasta kokemuksestaan että kehon hyvinvoinnista on pidettävä huolta, jotta myös mieli ja sielu voivat hyvin.

Sinulla on paljon ylimääräistä energiaa ja erilaisia kykyjä. Mutta kun koko olemuksesi on tasapainossa, piilevät kykysi pääsevät esiin. Silloin elämänenergiasi voi alkaa virrata vapaasti ja luovuutesi alkaa kukoistaa. Nauti käytännön kyvyistäsi jokapäiväisessä elämässä ja kylvä ympärillesi iloa, turvallisuuden tunnetta ja yltäkylläisyyttä. Löydä omat keinosi, joiden avulla voit saavuttaa sellaisen kokonaisvaltaisen tasapainon, jota Lanttien kuningatar edustaa.
 
 " Olet kulkenut matkasi hedelmättömän taipaleen läpi ja olet nyt saapunut hedelmällisempään ympäristöön. Nyt voit levätä ja kiinnittää huomiota itseesi ja siihen, mitä kehosi tarvitsee."


Miten kohtelet itseäsi? Osaatko arvostaa kehoasi ja pitää siitä huolta?

TUNNEN OLONI TURVALLISEKSI. NAUTIN AISTILLISUUDESTANI.

***
 
Tämä hetki: Miekkojen Kuningatar


 
"Kuningatar on usein vanhempi naishenkilö (30+ tai hyvin kypsä nuori nainen) joka on saanut jo paljon aikaan. Kypsyys ja pätevyys ovat esillä."
 
Selkeydellä, avoimuudella ja aitoudella raivaat ne esteet, jotka tähän asti ovat estäneet sinua saavuttamasta aitoa täyttymystä.

 ”Tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton.”
  Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa, huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäymismalleista. Tämä saattaa tuoda tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmin piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?

Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.
*** 

Lähitulevaisuus: Sauvojen Ässä



”Korkea tai voimakas energia. Olet täynnä voimaa ja energiaa! Tee kaikkesi keksiäksesi, miten ja missä voit käyttää sitä.”

Sauvojen ässä on tarotpakan toiseksi korkein energiakortti auringon jälkeen. Tämä kortti kuvaa kaikkien esteiden poistamisen jälkeen vapautuvaa energiaa. Kaikki elämänalueet ja tasot uudistuvat. Elävöittävä voima täyttää koko olemuksesi uudella valolla. Nyt on tärkeää että vapaasti virtaavalla energialla on luova purkautumistie. Voit käyttää energiaasi vain, jos sinulla on kohde, johon suunnata se.

Millainen tekeminen viehättää sinua eniten? Mistä nautit eniten? Millaisissa puitteissa voisit toteuttaa unelmasi?

Ilmaisen energiani ja voimani avoimesti.

Jos käytät rajattomia voimavarojasi luovasti, elämäsi voi olla pelkkää juhlaa!
*** 
Voi, miten positiivinen viesti? Eikö olekin? Tuo Lanttien Kuningatar näyttäytyy minulle melko usein. Tässä kohtaa ymmärrän sen siten, että viikonloppuni on todellakin ollut lepoa ja kehostani huolehtimista, sillä olen ollut nyt viikon dieetillä (taas!) ja katsonut vähän, mitä suuhuni laitan. Olen myös tehnyt kivoja pieniä kävelyretkiä ja valokuvannutkin samalla, vaikka se salitreeni onkin jäänyt tekemättä. Ehtiihän sitä?!
Miekkojen Kuningatar on todellakin tervetullut tähän kohtaan opastamaan minut pois pimeydestä valoon. Epäselvyydestä selvyyteen. Ainakin tämä pätee työelämässä, miksei myös muuallakin? Mutta tuo Sauvojen Ässä...parempaa korttia ei viikon alkuun voisi sattua. Tämä on todella suotuisa kortti kaikelle uudelle, olen täynnä voimaa ja energiaa, uuden aloittamiseen. Dieetti jatkuu ja katselen uusia työpaikkoja, ehkä minulle myös vinkataan jotain muikeaa vanhasta työpaikasta.
Ihanaa viikkoa hei Sinulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)