tiistai 26. huhtikuuta 2016

Viikon kulkua

Huomenta!

Aamukahvilla, nenä tukossa. Olen sairaslomalla. Nyt on aikaa kirjoittaa.

Katson ensiksi alkuviikon kortit.

Lähimenneisyys: MALJAT 6. MIELIHYVÄ

 

- himo, nautinto, mielihyvä seksuaalisissa suhteissa, rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto, tunteiden uusiutuminen-

Tämä kortti kutsuu sinua antautumaan omien tunteidesi rikkaudelle. Saatat kokea sen hyppynä veteen. Se on kuin jäätynyttä odotusta siitä, että tiedät sukeltavasi syvälle. Tiedät häviäväsi, päästäväsi irti jostain. Kun nouset jälleen pintaan, olet vahvistunut ja virkistynyt. Tapahtuu kuoleminen ja uudelleensyntyminen. Riskin ottamisesta on tuloksena syvällinen tunne-elämän puhdistuminen ja uusiutuminen. 

Menneisyyden kaipuuta, viattomuutta, lapsenomaista jakamista. Voi olla että elät liikaakin menneisyydessä. Joku menneisyydestä voi kuitenkin tulla tuomaan sinulle iloa ja lapsenmielistä onnea päiviisi.

Nauti nyt kaikesta, mitä elämä sinulle antaa. Se on paras tapa osoittaa kiitollisuuttasi.
Pidätkö kiinni vanhoista uskomuksistasi, josta estävät sinua nauttimasta mielihyvän tunteista?
 
Vahvistuksena vielä: "Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot." 

***

Tämä hetki: LANTTIEN KUNINGATAR

  

- fyysinen hyvinvointi, kehosta huolehtiminen, aistillisuus, ansaittu lepo, ulospäin säteilevä sisäinen kauneus -



”Lanttien kuningatar on taivaltanut pitkän, raskaan matkan läpi autiomaan. Nyt hän on saapunut vihreämmälle, hedelmällisemmälle maaperälle. Kuningatar lepää valtavankokoisen ananaksen päällä nauttien virvoittavasta keitaasta ja katselee rauhallisesti taakseen jäänyttä pitkää ja vaikeaa taivalta.

Kuningatattaren edessä oleva pukki kuvaa lisääntymiskykyä, uuden elämän syntymisen edellytystä. Se voidaan nähdä myös Kauriina: kovana, hellittämättömänä, riippumattomana"

"Viittaa naiseen joka on hoivaava, mutta samalla hyvän liikevaiston omaava, hän on luotettava ja pitää perhettä tärkeänä."

Lanttien kuningatar symboloi vapautta, turvallisuutta ja anteliaisuutta. Hän uskoo itseensä ja omiin kykyihinsä. Lanttien kuningattaressa on elämää ylläpitävää voimaa, ja hänestä uhkuu naisellista rakkautta. Hän on tasapainoinen niin henkisesti kuin fyysisestikin ja osaa nauttia kehon aistillisuudesta. Hän tietää omasta kokemuksestaan että kehon hyvinvoinnista on pidettävä huolta, jotta myös mieli ja sielu voivat hyvin.

Sinulla on paljon ylimääräistä energiaa ja erilaisia kykyjä. Mutta kun koko olemuksesi on tasapainossa, piilevät kykysi pääsevät esiin. Silloin elämänenergiasi voi alkaa virrata vapaasti ja luovuutesi alkaa kukoistaa. Nauti käytännön kyvyistäsi jokapäiväisessä elämässä ja kylvä ympärillesi iloa, turvallisuuden tunnetta ja yltäkylläisyyttä. Löydä omat keinosi, joiden avulla voit saavuttaa sellaisen kokonaisvaltaisen tasapainon, jota Lanttien kuningatar edustaa.
 
 " Olet kulkenut matkasi hedelmättömän taipaleen läpi ja olet nyt saapunut hedelmällisempään ympäristöön. Nyt voit levätä ja kiinnittää huomiota itseesi ja siihen, mitä kehosi tarvitsee."


Miten kohtelet itseäsi? Osaatko arvostaa kehoasi ja pitää siitä huolta?

TUNNEN OLONI TURVALLISEKSI. NAUTIN AISTILLISUUDESTANI.

***
Lähitulevaisuus: NARRI


"Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen."

 Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen."

 "Narri kehottaa sinua antautumaan rakkauden vietäväksi. Kokeile jotain epätavallista ja hyppää rohkeasti tuntemattomaan. Se tuo mukanaan epävarmuuden mutta myös vapauden. Suhteenne on aito ja arvokas vasta, kun pystytte olemaan avoimia ja sanomaan toisillenne asioita, joiden vaikutusta että osaa ennakoida. Avoimuus tarkoittaa että voit kertoa Hänelle kaiken, mitä sisälläsi on - sanallisesti tai sanattomasti. Narrin ilmentämä vapaus tarkoittaa, että unohdat muilta omaksutut käsitykset, normit ja velvollisuudet. Seuraa sydämesi ääntä."

  Jos rohkenet antautua elämään todella täyttä elämää, sinulle voi tapahtua mitä hämmästyttävimpiä asioita.

  Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minut kuljettaakin. 

***

Tiedätkö sen tunteen, kun huomaa kaipaavansa niitä lapsuuden huolettomia aikoja? Miten pienet ihmiset murheet olivat silloin ja miten pienistä iloista onni koostui? Jotenkin tuo Maljojen kuutonen toi minulle mieleen sen...menneisyyden kaipuun. Kaipaan äitiäni välillä enemmän ja välillä vähemmän. Nyt kun tiedossani on taas jännittäviä, uusia kokemuksia terveyteeni liittyen, huomaan että pahoissa paikoissa tulee äiti mieleen. Olisipa hän täällä! Miten hän minua neuvoisi tai rohkaisisi? Mitä mieltä hän olisi? Sitten muistan, miten olen aina elämäni pahimmat karikot hoitanut yksin. Selvinnyt niistä yksin. Ja nytkin tuntuu että Maljojen Ritari on suljettu tietyllä tapaa ulkopuolelle kaikesta. En vain pysty. Ehkä hän ei kykene. En tiedä.

Lanttien Kuningatar muistuttaa kehon hyvinvoinnista. Nyt flunssapotilaana minulla on ansaittua lepoa. Muuten kohtelen itseäni todella kriittisesti. Ehkä liiankin. Välillä itseinho on huipussaan, olen sitä liikaa ja tätä liian vähän. Kilojakin on kertynyt. Ei ole naisena oleminen helppoa.

Narri taas palaa tähän lapsenomaisuuteen, avoimuuteen. Sitä että ihmetellään maailmaa lapsen silmin. Kuuntele sydämesi ääntä. Niinhän minä kuuntelen. Yritän. Joka päivä.

***

Mukavaa viikon jatkoa Sinulle! Miten kortit Sinulle kolahtivat?

1 kommentti:

  1. Upea postaus. Minäkin kaipaan joskus lapsuuteni huolettomia päiviä.
    Paranemista sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)