perjantai 29. huhtikuuta 2016

Vapun kortit

Huomenta!

Nostanpa nyt kolme korttia vappuviikonlopulle. Viikot menevät todella nopeasti, sillä taas on perjantai ja ylihuomenna jo toukokuu! Huh huh! Miten aika rientää.

Lähimenneisyys: SAUVAT 5. TAISTELU

 

- rajoittaminen, turhat jännitteet, ristiriidat, turha ponnistelu, taistelu tai alistuminen, tukahdutettu energia, omien voimavarojen tiedostaminen-
 
Tämä kortti kuvastaa yrittämistä, sinnikkyyttä ja tervettä kilpailuhenkeä. Kilpaileminen ei ole suunnattu ketään vastaan vaan se on kuin leikki, josta voi nauttia. Kortti ilmentää myös ryhmässä toimimista ja sitä, miten tärkeää on löytää yhteisiä näkemyksiä ja päämääriä sen sijaan, että voimavaroja tuhlataan turhaan kiistelyyn. Kortti kuvaa luovaa voimaa, joka etsii purkautumiskanavia. Sauvojen 5. symboloi myös kokemusten hankkimista rauhassa, turhia kiirehtimättä.

Etsi sopiva tapa saada sisälläsi oleva patoutunut energia liikeelle. Luova toiminta muodossa tai toisessa on nyt hyvästä. Etsi ystäviä, jotka ymmärtävät sinua, ja joiden kanssa voit olla oma itsesi ja ilmaista myös turhautumisen ja ahdistuksen tunteita. Voi myös purkaa tarmoasi fyysiseen toimintaan. Pääasia on, että saat energiasi liikkeelle. Muista kuitenkin säilyttää leikkisä asenne toiminnassasi.

- Huomaa, että voit itse olla menestyksesi ja täyttymyksesi tiellä. Yritä päästä irti rajallisista käsityksistäsi.
   
"Millaisia ylittämättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?"

"Etene vähitellen, ota kaikki vähän rennommin."

"Annan itselleni mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa."
*** 

Tämä hetki: MIEKKOJEN KUNINGATAR

 
 
"Kuningatar on usein vanhempi naishenkilö (30+ tai hyvin kypsä nuori nainen) joka on saanut jo paljon aikaan. Kypsyys ja pätevyys ovat esillä."
 
Selkeydellä, avoimuudella ja aitoudella raivaat ne esteet, jotka tähän asti ovat estäneet sinua saavuttamasta aitoa täyttymystä.

 ”Tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton.”
  Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa, huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäymismalleista. Tämä saattaa tuoda tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmin piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?

Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.
***

Lähitulevaisuus: LANTTIEN PRINSESSA

"raskaus, Maaäiti, syntymä, uudistuminen, tasapaino."

Tämä kortti on yksi kolmesta äitiyden kortista. Laajemmasta näkökulmasta jonkin uuden identiteetin, ajatuksen tai käsitteen äiti. Kortti kuvaa sitä, että olosuhteet ovat nyt otolliset uusille aluille. Kaikki on sopusointuista ja tasapainoista ja Prinsessa on syventynyt siihen, mikä hänen elämässään on oleellisinta. Hänessä on lempeää lujuutta ja tyynen pinnan alla piilevää voimaa. Prinsessa luottaa siihen, että kaikki sujuu niin kuin on tarkoitus. Valmistelut on tehty ja luovuus valmiina puhkeamaan kukkaan ja ilmentymään mitä moninaisimmissa muodoissa.

Yritä löytää itsellesi sellainen energia, joka on  herkkää, levollista ja luottavaista. Kun olet yhteydessä tähän sisäiseen lähteeseesi, rakkautesi ja elinvoimasi lisääntyvät ja luovuutesi voi alkaa ilmetä aivan uusilla alueilla. Kun löydät lempeän mutta lujan voiman sisältäsi, voit saada aikaan ihmeitä! Jos sinulla on jotain selvitettävää äitiyteen tai omaan äitiisi liittyen, nyt on otollinen aika käsitellä noita asioita. 

Jotain uutta on tulossa elämääsi! Valmistaudu siihen! Valmistaudu tähän kaiken vastaanottamiseen jo etukäteen, jotta voit nauttia siitä tietoisemmin.

Mitä sinun täytyy tehdä, että olisit valmis tähän?
Olen nyt valmis elämäni uudelle kauneudelle.

*** 

Viime maanantai heitti kyllä kohdallani ihan kuperkeikkaa, kun kaikki suunnitelmat menivät uusiksi. Sauvojen 5. kuvastaa sitä luovuutta, jonka olen päästänyt valloilleen viikon aikana, kun olen siihen kyennyt. Olen ollut todella flunssainen ja olen vieläkin, mutta nyt jo paranemaan päin. Olen tehnyt tilkkutöitä! Olen sumplinut värejä, tykännyt ja en tykännyt...Olen tehnyt mökille ulkokalusteiden päällisiä ja iloisen värikkäitä tietysti! Minusta ompeleminen on luovaa puuhaa jos mikä. Toinen asia mikä viime viikkoon kuuluu on Salaisuus. Olen nyt yrittänyt joka päivä ajatella Salaisuutta ja asioiden "oikein" ymmärtämistä. Tänäänkin tunsin suurta kiitollisuutta siitä, että tililläni on rahaa maksaa laskut. Miekkojen kuningatar taas riisuu naamiot ja antaa minulle selkeyttä ja varmuutta uuteen. Onko se tämä uusi ajatusmaailma! Vetovoiman laki! Kyllä se se on, luulisin näin!!!Lanttien prinsessa taas tuo sitä tasapainoa, mitä olen kaivannut elämääni. Olen monta kuukautta jännittänyt terveyteni puolesta ja se on vaikuttanut kokonaisvaltaisesti koko elämään. Olen ollut tasapainosta pois aina silloin tällöin ja on todella ikävä tunne. Äitiyttä tuodaan tähän kovasti esiin ja äitienpäivä on tulossa. Vaikka omaa äitiä ei enää ole niin olen todella kiitollinen siitä, että hän on kuitenkin yli 30 vuotta elämässäni ollut - ja tiiviisti. Ja sen lisäksi minulla on elossa molemmat isoäidit, joten olen kiitollinen myös siitä! Miten tämä kaikki liittyy nyt vappuun? Ei mitenkään. Vappu ei ole minulle ainakaan enää mikään "se juhla." En muutenkaan kannata sitä työväenaatetta, mikä Vapun juhlintaan liittyy ja toisaalta teini- iän riekkumiset ovat takanapäin. Haaveilin pääsystä mökille tänä viikonloppuna, mutta flunssa ei taida antaa myöden. Ainakaan yön yli oloja. Nimittäin Maljojen Ritari on myös flunssassa ja kyllähän te miesflunssan tiedätte. Ei mikään pikkujuttu.

***

IHANAA PÄIVÄÄ SINULLE!!!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)