sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Sunnuntain kolme korttia

Huomenta!

Olen nostellut kortteja hiljakseen, mutta josko vihdoin saisin tännekin jotain päivitettyä.

Lähimenneisyydessä: ERAKKO

 

-oman sisäisen valon löytäminen, suuntautuminen sisäänpäin, täydentyminen, sadonkorjuu, omassa keskuksessa lepääminen, viisas sisäinen opas-

"Hyväksy yksinäisyytesi! Älä ole sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät ymmärrä sinua ja jotka mieluummin näkisivät sinun olevan samanlainen kuin muut. Jos satut tapaamaan viisaan johtajan tai opettajan, ole hänen läheisyydessään.

Onko elämässäsi tällä hetkellä yhtään ihmissuhdetta tai tilannetta, jotka jotenkin kaipaisivat ratkaisua?

Nautin yksinäisyydestäni. Voin lakata olemasta yksin milloin vain.
***

Tämä hetki: TAITO

- vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima-

Tämä kortti merkitsee haastetta katsoa sisäänpäin. Vastakohtien yhdistämisen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.

 "Nauti kaikin tavoin itsestäsi, energiastasi ja taidoistasi ja anna niiden ilmetä luovuutena. Sinun ei tarvitse enää taistella eikä tuntea tuskaa."

Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttaville voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.

Tämä kortti merkitsee tavoitteitani, toiveitani ja unelmiani. Tasapaino on todellakin tavoitteenani, samoin luova elämä.

***

Lähitulevaisuus: LANTTIEN PRINSSI


"Fyysinen aktiivisuus, aineelliset arvot, luotettavuus, hedelmällisyys, meditaatio, voima, uudistuminen ja uudistaminen."

Tämä kortti symboloi menestystä, hyvinvointia ja rohkeutta sekä kykyä nauttia elämästä. Lanttien Prinssi on uudistaja, joka on tietoinen omista päämääristään; hän tietää minne on matkalla. Hänen rikkautensa on niin sisäistä kuin ulkoistakin, ja hän nauttii elämän runsaudesta ja hyvinvoinnista ilman pienintäkään syyllisyyden tunnetta.
Kehitä käytännön kykyjäsi ja pyri toimimaan mahdollisimman luonnollisesti ja vaivattomasti. Keskity siihen, mitä todella haluat, ja ota piilevät voimavarasi käyttöön! Tee vain sellaisia asioita, jotka ovat sopusoinnussa sen kanssa, mitä arvostat, ja tuottavat iloa sinulle ja läheisillesi. Kun tiedät selkästi, mitä haluat, saat voimaa ja viisautta sen toteuttamiseen. Lopeta turhat itsesyytökset ja uskalla onnistua!

Nyt on oikea aika tarttua toimeen. Jos suunnittelet hankkeesi perusteellisesti, onnistut etenemään vakaasti ja turvallisesti.
Mikä elämänalueesi kaipaisi uudistumista ja uutta energiaa? Mikä on ensimmäinen asia, jonka voit tehdä sen eteen?

Minulla on voimaa ja viisautta onnistua!
***
Jotenkin niin osuvat kortit...Mites teillä?
Mukavaa sunnuntaita Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)