tiistai 16. helmikuuta 2021

Krokotiilin kyyneleet

Tänään se tapahtui. Sisältäni kumpusi suuri suru, suurempi itku ja erittäin murheellinen ja lohduton olo. Olen tilaillut netistä itselleni uusia vaatteita ja valehtelematta 95% kaikista lähetyksistä lähetän takaisin. Tänäänkin jännitystä ilmassa hain itselleni postista uuden paidan. Se oli uusinta uutta ja puin sen päälleni. Pöh, eihän se näyttänyt päälläni yhtään hyvältä ja kun katsoin peilikuvaani, mie romahin. Näin vain ylipainoisen, keski- ikäisen turvonneen naisen. Siitä tämä kaikki lohduttomuus alkoi. Sitä ennen olin pahoittanut tietämättäni tai ajattelemattomuuttani erään ihmisen mielen - kyseessä ilmeiseti väärinymmärrys - mutta aion seisoa sanojeni takana. 

Niinpä minä istuin Jumalani - Aino- jäätelön kanssa sohvannurkkaan ja katsoin lempisarjaani. Oli kätevää ostaa se Aino samalla kun hain tämän minulle sopimattoman paidan... En tuntenut keskivartaloani ollenkaan, se on jossain kaulan ja varpaiden välissä. Hengitys on raskasta. Aina väsyttää. Söin laskiaispullankin. Sokeri turruttaa suurimman surun ja murheen. Välillä itkin ja itku tuli oikein voimalla. Nyt oli helppo itkeä kun olin yksin kotona. En ole oma itseni, tiedostan sen. En ole ollut oma itseni kohta 3.5 vuoteen. Ehkä siitä on kauemminkin jo?

Olen sairastunut krooniseen sairauteen ja yritän opetella sen kanssa elämään. Joka puolelta kutittaa. Tämä on toinen asia. Kasvojen iho voi huonosti. Uusi aktiivisuuskelloni näyttää että aktiivisuutta on vasta 66%. Kellon ranneke kutittaa, revin ihoa rikki mutta luonto ei anna periksi luopua kellosta. Joskus laitan laastaria tms. rannekkeen alle, joskus vaihdan kättä. Uni on huonoa. Viimeisestä treenistä on kaksi viikkoa. Maljojen Ritari on ostanut ihanan pörröisen karvapeiton, jonka alle on unelma kääriytyä työpäivän päätteeksi. 

Välillä on se tunne, kun mistään ei tule mitään. Katsoin kyllä heti itkuni jälkeen laihdutusvinkkejä, miten löydän sisäisen motivaationi jne. Aina tuota sama p***kaa. Itsestänihän tämä kaikki on kiinni. Käteni on kuin tulessa. Hampaat pesty. Huomenna on päivä uus. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)